Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcelllina81

Mąż mnie bije...

Polecane posty

Gość Marcelllina81

Między nami od dawna się nie układalo, ale dzisiaj mąż po raz perwszy podniosl na mnie rękę. Powodem były jego nieuprasowane koszule. Uderzył mnie dwa razy w twarz po czym powiedział ze wyprowadza się do matki. Moja siostra namawia mnie na rozwod, ale ja go kocham, poza tym szóstka naszych dzieci potrzebuje ojca.

Gość 1234567812
jeżeli uderzył cię raz to zrobi to ponownie, i z każdym razem będzie coraz gorzej. Skończ z nim! Nie niszcz sobie życia z takim palantem.

Gość kasieńkkaaaa
u mnie identyczna sytuacja

Gość jiojhio
no to po co tu zakłądasz temat,jak nie odejdziesz bo kochasz kata to widocznie ci to tak nie przeszkadza żal mi tylko dzieci o ile je masz bo one będą miały piekło,nie każdy ma taką silną psychikę jak ty

Gość sina Barbara ze śliwą pod okie
u mnie to samo z tą różnicą, że mam tylko piątke dzieciaczków :(

Gość kasieńkkaaaa
mąż też mnie bije za wszystko, muszę idealnie gotować, prasować, wszystko robić co ona każe, i jeszcze sex zawsze kiedy tego chce. Ale wiedziałąm w co się pakuję bo on już przed ślubem był porywczy, jest zawodowym bokserem, ma za dużo testosteronu chyba i nerwy mu szybko puszczają jak coś idzie nie po jego myśli. Ale najgorsze jest o że ja nie potrafię odejść, ze nadal go kocham!

Gość jiojhio
ja można pozwolić facetowi na takie traktowanie,zrobi z ciebie śmiecia z zerowym poczuciem wartości za kilka lat bo na 1 razie się nie kończy,trochę szacunku byś miała do siebie

Gość kasieńkkaaaa
dobrze że ja jeszcze nie mam dzieci bo ja mam dopiero 21 lat i jestem rok po ślubie. Ale wiem że on by chciał synka.

Gość jiojhio
o 6 dzieci pięknie....taka z ciebie opiekuńcza matka co ma w dupie że dzieci będą na to patrzeć,będą się czuć wiecznie zagrożone...

Gość Dziwne to jakieś dla mnie?
Piszesz że od dawna się nie uklada miedzy Tobą,a mężem,i macie szóstkę dzieci? Może jestem staroświecka ale w tej sytuacji bała bym się z kimś takim mieć gromadke dzieci! Teraz irytują go błache powody i jak zwykle zacznie uciekać do mamusi! Gdybym nie daj Bóg miala takie syna nie wpuścila bym do domu i musiał by wracać do żony!!!! Teraz pozostaje porozumienie,albo rozwód! Jeżeli Cie bije zrób obdukcje i zgłoś na policję.

Gość kasieńkkaaaa
a ja znowu nie mogłabym tego zrobić. Rodzice się wogóle mną nie interesują, ojciec mieszka z konkubiną i ma mnie w dupie , matka mieszka we włoszech, dzwonili do mnie ostatni raz w święta, nawet nie zapytają czy żyję :( Mieszkanie jest jego, ja nie pracuje, on zarabia jako zawodowy bokser jeździ na zawody i uczy w szkole boksu młodych zawodników. więc ja nie mam co zrobić :( nawet jakbym chciała

Gość kasieńkkaaaa
nigdy nawet nikomu o tym nie mówiłam. Tu napisałam bo pojawiłsię podobny do mojej sytuacji wątek i odezwałam się bo poczułam że ktoś też tak ma ale autorka topiku milczy i inni też do mnie nic nie napisali :( trudno.

Gość kasieńkkaaaa
ja nie wiem ale zawsze tak mam że wszyscy mają mnie w dupie! Rodzice, brat który teżwyjechał za granicę i nie odzywa sięod roku, ma tam dziewczynę i jest mu cudownie a ja go nie obchodzę. Kiedyścoś mu tam napomknęłam że mój /robert jest porywczy a on powiedział mi na to że się nam ułoży :o Tragedia!

Gość Marcelllina81
Matka mi mówi, że bicie zony to prawo męża Pozatym mąz zarabia i on daje mi na flaszke

Gość kasieńkkaaaa
DZIĘKI :O