Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IzaCia

Nabiał - krótka data ważności. Kto ma dostęp??

Polecane posty

Gość IzaCia

Moje drogie, poszukuję kogoś kto ma dostęp do produktów nabiałowych sprzedawanych za grosze bo kończy się data ważności. Słyszałam że sklepik firmowy Zotta w Opolu prowadzi taką sprzedaż. Czy któraś z Was tam bywa? jak to wygląda? Czy mogę sobie tam kupić produkty na zgrzewki? Jak to wygląda cenowo? Jaki asortyment mozna dostać? Kurcze, mam tam naprawdę daleko, a zależałoby mi na konkretnej informacji... A może któraś z Was ma dostęp do hurtowni w Warszawie, gdzie mozna nabywać takie rzeczy za bezcen? Potrzebuję trochę dorobić, patrzę jakie kolejki są u nas na bazarkach u ludzi handlujących nabiałem za połowę ceny... Kryzys niestety, każdy kombinuje:( Możecie coś doradzić????

Gość Lubomira18
Sama bym chciała wiedzieć :)

Gość IzaCia
Dziękuję za odzew - a moze jest ktoś z Opola, kto będzie mógł coś powiedzieć o sklepiku Zotta z Chłodniczej? Z góry dzięki:)

pytaj w osiedlowych sklepach czy mają coś takiego - u mnie regularnie wystawiane są przeceniane serki i jogurty, bo mają datę kończącą się na drugi dzień lub za dwa dni. a bywa, że cena kilka razy niższa. w almie można upolować w ten sposób przecenione sery pleśniowe, a wiadomo że normalnie są bardzo drogie.