Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kassana11

ratunku !! moje wlosy !!

Polecane posty

Gość kassana11

Hejka !! Zafarbowalam wczoraj włosy casting creme gloss odcieniem czekoladowym. Włosy wyssy czarne !! Dziś kupiłam średni blond z garniera żeby to lekko rozjasnic chodzby refleksjami - jeszcze ciemniejsze. Mylam jak głupia głowę 10 razy ssamponem przeciw lupiezowym. Lekko Sie splukaly. Dodatkowo rumianek. Czy macie jakiś pomysł na to aby te brzydkie czerwone refleksy staly Sie złote ?? Prosze o pomoc !!

Gość kassana11
Tia... Coś madrzejszego ??

Gość Miałam podobnie
Miała być czekolada wyszły czarne :o u mnie dopiero rozjaśnianie pasemkami u fryzjera ( i to 3 wizyty) zmieniły ten kolor :( ale najpierw były rude rdzawe żólte, brr masakra

Gość nie da rady
nie, na to nie ma rady. Musisz poczekać aż się zmyje

Gość vsvssdss
szampony ziolowe dobrze zmywaja kolor. Jak mi kolor za ciemny wyszedl to ja mylam szamponem "trzy ziola" do suchych wlosow.

Gość kassana11
Nijakie ;) tzn złoty brąz ale to był mój kolor ( wcześniej miałam tylko szamponeyki)

Gość wiesz co jeśli pracujesz
to tylko casting, pare umyć i bedą inne

jeżeli chcesz jaśniejsze o ton czy dwa to czekaj aż się wymyje dziewczyny już ci napisały; szampony ziołowe i przeciw łupieżowe ewentualnie kąpiel rozjaśniająca jeżeli więcej to pozostaje ci chyba tylko dekoloryzacja

Gość kassana11
Ale nalozylam na to garniera a to już była trwała ... Zejdzie ?? I czy macie jakiś sposób na uzyskanie złotych refleksow ?? Cytryna ?

w sumie źle że nałożyłaś tą drugą farbę bo farba farby nie rozjaśni a na pewno nie jeśli chodzi o brązy. Poczytaj o tej kąpieli rozjaśniającej, a jeśli nie chcesz się już sama bawić to udaj się do profesjonalisty który określi ile tonów trzeba je rozjaśnić. Chciała bym ci pomóc ale włosy trzeba obejrzeć żeby określić dokładnie co z nimi można dalej zrobić. Poza tym Castingi często wychodzą za ciemne

Gość kassana11
Nie . Ciemny brąz który świeci Sie na czerwono ... Straszne badziewie.. farba za 28 zł...

ej a może nie wygląda aż tak źle może po prostu przeżyłaś ten pierwszy szok po farbowaniu. Często tak jest że na początku jest dziwnie ale po pierwsze zaczynamy się przyzwyczajać a po 2 kolor się wypłucze na 100 % nie będzie cały czas taki intensywny i świecący na czerwono ( choć mi się takie kolory podobają) jeśli chcesz żeby były bardziej rdzawe niż czerwone to trzeba je pojaśnieć możesz też ewentualnie próbować ,,zgasić ''te czerwone refleksy kolejna farbą choć ci tego w zaciszu domowym nie polecam bo jak widzisz na własnym przykładzie farby z marketów lubią płatać figle .

Gość kassana11
Jutro mogę dodać zdjęcie bo dziś już nie ma sensu przy sztucznym siwtle

Gość kassana11
A myślisz że w jaki sposób mogę uzyskać efekt z oddanego wye. Zjdecia ?? Umylam dziś głowę ponad 10 razy i plukalam równiez w rumianku. Myslisz że jeszcze Sie wyplucze ?

pewnie się wypłucze ale nie jakoś spektakularnie. A poza tym umycie głowy 10 razy jednego dnia też ci nie da jakichś niesamowitych efektów poza tym że przesuszysz sobie włosy i skórę głowy. Pigmenty z włosów ,,uciekają ''stopniowo przez rozchyloną łuskę włosa.