Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Fajny ten sen tak

Jest jakiś lachon co chce się spiknac

Polecane posty

Przed chwilą, afekafe napisał:

Tacy pobożni? 

Dobrze, że pojechali. Możemy grzeszyć i nikt nas nie skarci 🤭 

W sumie nie wiem kto, ale obstawiam, że kilka razy dziennie zerkną na forum. Uzależnienie i ciekawość zrobi swoje.

Żeby tu jeszcze było z kim

Ale winogrona pyszne kupiłam, zeżre wszystkie chyba naraz

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

No popatrz, a mnóstwo ludzi daje jakoś radę 😄 to nie takie skomplikowane, o ile nie prowadzisz swojego życia seksualnego na kafeterii bo gdzie indziej nie dajesz rady.

Jacy ludzie ty i płaska decha , to nie jest żaden wyznacznik normalności , bo jesteście odpadami społecznymi. 😁

21 minut temu, Get Out napisał:

Prawdopodobnie w takiej dzielnicy jak Śródmieście mieszkania i wynajem tanie, bo jest niebezpiecznie . Nie wierzę też że tam kobiet nie ma które umieją nie tylko gotować. Z 10 k musiałby zarabiać, bo pierwsze co będą go pytać czym się zajmuje i czy pracuje żeby wybadać czy typ rokuje. A to dopiero przedsionek wymagań i gość nie ma pojęcia na co się pisze . 😁

Kawalerka tam około 3 tys wynajem. Zawsze beda pytać gdzie pracuje nawet jabys w jakiejś dziurze mieszkał 😆

2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Dziś weszłam na 10 minut i przeczytałam cała dramę Brum- Eve. Może ty musisz poświęcić na to cały dzień, nie wiem.

Mnie to nie interesuje, więc po co mi się tłumaczysz jak petent. 😁

1 minutę temu, Get Out napisał:

Jacy ludzie ty i płaska decha , to nie jest żaden wyznacznik normalności , bo jesteście odpadami społecznymi. 😁

No mnóstwo ludzi uprawia seks bez zobowiązań i nie jest to jakieś potężne wyzwanie. Wiem, że Ty tylko na kafe działasz, ale nie rób z siebie świra urwanego z choinki.

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

Żeby tu jeszcze było z kim

Ale winogrona pyszne kupiłam, zeżre wszystkie chyba naraz

Najchętniej jadłam je z serkiem waniliowym. Przesyciłam się i jakby "rozrosłam" 😜 

Przed chwilą, Get Out napisał:

Mnie to nie interesuje, więc po co mi się tłumaczysz jak petent. 😁

Bo pytasz, a ja jestem kulturalna, nawet jak pyta ulom który zaraz się oburzy czemu dostał odpowiedź.

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

Kawalerka tam około 3 tys wynajem. Zawsze beda pytać gdzie pracuje nawet jabys w jakiejś dziurze mieszkał 😆

Wiem bo pytają czym się zajmuje tylko że ja odpowiadam prześmiewczo że musiał bym killim pytających jakbym powiedział . 😁Ale i tak wiedzą.

U nas taniej wynajem. 

Edytowano przez Get Out

1 minutę temu, afekafe napisał:

Najchętniej jadłam je z serkiem waniliowym. Przesyciłam się i jakby "rozrosłam" 😜 

ja jem ze skyrem, dużo nie wejdzie jednak. Przeceniłam swoje możliwości 😜 a jeszcze mam deficyt dzisiaj

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Bo pytasz, a ja jestem kulturalna, nawet jak pyta ulom który zaraz się oburzy czemu dostał odpowiedź.

A jak ci każe zjeść własną kupe to zjesz no właśnie . 😁Ty i kultura tja. 😁

1 minutę temu, Get Out napisał:

A jak ci każe zjeść własną kupe to zjesz no właśnie . 😁Ty i kultura tja. 😁

No jak myślisz ze zadanie zwykłego pytania i rozkaz "zjedzenia kupy" to to samo, to gratuluję logiki.

3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

No mnóstwo ludzi uprawia seks bez zobowiązań i nie jest to jakieś potężne wyzwanie. Wiem, że Ty tylko na kafe działasz, ale nie rób z siebie świra urwanego z choinki.

Nie przypominam sobie abym zaprzeczał że ludzie się ruсhają , ani potwierdzał że ja też potrzebuje w tym uczestniczyć. Zresztą to są prywatne sprawy które nie wiem po co miałbym ci ktoś opowiadać. 😁

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

ja jem ze skyrem, dużo nie wejdzie jednak. Przeceniłam swoje możliwości 😜 a jeszcze mam deficyt dzisiaj

Skyr jest sycący. Z truskawkami mieszałam. Wiesz co dzisiaj jadłam? 8 placków ziemniaczanych polanych jogurtem naturalnym i posypanych cukrem 🤣 

Nie. Nie jestem brzemienna 🤣

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

No jak myślisz ze zadanie zwykłego pytania i rozkaz "zjedzenia kupy" to to samo, to gratuluję logiki.

Latasz jak pies za mną i masz naturę psa więc nie spodziewaj się ludzkiego traktowania to oczywiste powinno być dla ciebie . 😁

Przed chwilą, afekafe napisał:

Skyr jest sycący. Z truskawkami mieszałam. Wiesz co dzisiaj jadłam? 8 placków ziemniaczanych polanych jogurtem naturalnym i posypanych cukrem 🤣 

ja sałatke ziemniaczana. Podobnie. plus łosos.

Jeszcze zupe musze wcisnąć bo mam za mało kcal

20 minut temu, chrobot napisał:

Na czyste spotkania seksualne to jakieś znajduja przecież baby które nie chcą rodziny bo będą rozbijac wazony na lbie typowi ale faktycznie lepiej starsze mamusie co mają już wyebane totalnie i biorą mefedron

Niby tak zawsze sie znajdą bo i kobiety chcą seksu tylko to trzeba sie myć i jakoś wyglądać a nie przyjść jak menel bo uciekną.

• Haha 1

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Niby tak zawsze sie znajdą bo i kobiety chcą seksu tylko to trzeba sie myć i jakoś wyglądać a nie przyjść jak menel bo uciekną.

fajnie sobie tu gawędzicie z Dumbo 😜

• Haha 1

5 minut temu, afekafe napisał:

No patrz. Ja zjadłam 4 placki ziemniaczane posypane solą. Czy to przypadek, że jemy to samo? 🤔

6 minut temu, Get Out napisał:

Wiem bo pytają czym się zajmuje tylko że ja odpowiadam prześmiewczo że musiał bym killim pytających jakbym powiedział . 😁Ale i tak wiedzą.

U nas taniej wynajem. 

Kolega po studiach prawniczych to mu tam prace za najniższą proponowali a wynajem 3 k 😆

U ciebie taniej jak u mnie. 

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

Musisz? Jem kiedy czuje głód. Wiem, że to zła metoda i niekorzystnie wpływa na metabolizm. Nikt mnie nie musi namawiać tylko do ciasta, deseru tiramisu i lodów w 5 smakach.

5 minut temu, Qwerty88 napisał:

Kolejna, która je kartofle. 😁 

Jak nic pisze tu jedna osoba. 

• Haha 1

2 minuty temu, murb napisał:

No patrz. Ja zjadłam 4 placki ziemniaczane posypane solą. Czy to przypadek, że jemy to samo? 🤔

Moich było 2 razy więcej i z cukrem 😜 

6 minut temu, Onaaaa napisał:

Do płatnych kurtyzan ich kierować to mają prysznic od razu i to się nazywa jakiś porządek 😁

1 minutę temu, afekafe napisał:

Musisz? Jem kiedy czuje głód. Wiem, że to zła metoda i niekorzystnie wpływa na metabolizm. Nikt mnie nie musi namawiać tylko do ciasta, deseru tiramisu i lodów w 5 smakach.

ja jem stałą ilość kcal, lekki deficyt i wtedy sie czuje najlepiej

1 minutę temu, murb napisał:

Z ziemniaków nawet sznycel vege można zrobić. Ziemniaki są dobre bo są dobre i tanie. 😁

27 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

A wy coś z widmusiem znajdujecie, czy po prostylu macie dwie komórki szare więcej od leżaczka żeby się nie chwalić porażkami? 

nie jestem zaint, sorry batory

9 minut temu, Get Out napisał:

Nie przypominam sobie abym zaprzeczał że ludzie się ruсhają , ani potwierdzał że ja też potrzebuje w tym uczestniczyć. Zresztą to są prywatne sprawy które nie wiem po co miałbym ci ktoś opowiadać. 😁

Widmo. 😁 Co za słownictwo. Ludzie uprawiają seks. Nawet króliki się piep/rzą. Nie potrafię wymyślić kto albo co się ru/cha. 😱

4 minuty temu, murb napisał:

no, pyszka były 😜 

Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał:

nie jestem zaint, sorry batory

Urwa Ci niepotrzebna bo to kwestia charakteru i kto by ze śliwką wytrzymał. 😁

12 minut temu, Get Out napisał:

Ale przed chwilom dywagowałeś na temat tych prywatnych spraw i doszedłeś do wniosku, że to strasznie trudne i niebezpieczne. Jesteś pierrolnięty?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się