Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale jjjjajjja

Mam 23lata a ludzie myslą ze 15

Polecane posty

Gość ale jjjjajjja

Ale jaja ... I to nie byl jeden pan w sklepie ald kazdy,wczoraj np policja bo bieglam nie po pasach, puscili mnie zebym zdazyla do szkoly :D

Gość AS26
Ja mam 31, a ludzie dają mi 18 :D Dobre geny, nawet jeśli teraz Cie to śmieszy czy martwi, to będziesz się tym młodym wyglądem cieszyła przez całe życie :)

Gość pseudo pseudonimka
eeee no to można pozazdrościć :)

Gość gfhkjk0099987665
karly zawsze mlodo wygladaja, za to p 30-ce fuuuuujjjjjjjjjj

Gość ja też taka młoda
ja mam 33, wyglądam na co najmniej 10 lat mniej, w pracy czasem mam z tego powodu kłopoty ale wystarczy dłuższe spojrzenie i dalej rozmowa a mój rozmówca pozbywa się wątpliwości czy ma do czynienia z fachowcem generalnie ciesze się z takiego wyglądu i ty też się ciesz

Gość ja też taka młoda
swobodny styl ubierania, brak makijażu, unikanie słońca i kosmetyków, brak przebytych ciąży i dzieci, brak cięższych chorób i obowiązków ponad siły, lubiana praca, tzw. higieniczny tryb życia i optymistyczne podejście, na koniec dobre geny, tak sądzę to recepta

Gość AS26
Delikatny makijaż nie zawadzi ;) Ja po ciążach wyglądałam lepiej niż za studenckich czasów, bo się wzięłam za siebie ;) Ale co do reszty, to się zgodzę: zdrowy tryb życia, optymizm, umiejętność cieszenia się codziennymi drobnymi sprawami.