Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzik87

Badanie wziernikiem

Polecane posty

Gość Madzik87

Witam, Czy orientujecie sie czy mozna odmowic badania wziernikem?

a jak ma lekarz obejrzec szyjkę macicy czy zrobic cytologie??? jaki w ogóle powod odmowy?

Gość Madzik87
Podczas badania po połogu strasznie mnie bolało ( wiem ze to moja wina bo sie strasznie spiełam) ale mam teraz taki uraz ze czasami sni mi sie to w nocy-masakra aby bardziej przezywac badanie wziernikiem niz np zle wspominac poród ...

po pologu to naturalne raczej, ze bolało. ale teraz (nie wiem ile jestes po porodzie) napewno jestes juz zagojona i bolec nie bedzie

Gość ccccccccccccccxxxxx
powiedz lekarzowi. Weźmie mniejszy wziernik.

Gość i znowu ten sam schemat
ta, weźnie mniejszy wziernik i jakimi cudem użyje go w tej wielkiej poporodowej dziurze ? Dla kobiet po porodzie używa się dużego wziernika, bo mały by wpadł do dziury i tyle go widzieli.

Gość Madzik87
Dziekuje za rady, do: i znowu ten sam schemat I tu sie mylisz czesto jest tak ze pochwa po porodzie jest ciasniejsza! Nawet mówia ze po porodzie raz jeszcze sie "rozdziewicza" kobiete.

mozesz odmowic nawet wizyty u lekarza jesli chcesz. Twoje zdrowie. Jak jakies dziadostwo Ci sie w pochwie rozwija to mozesz spac spokojnie albo dac sie zbadac przez 40 sekund.

Gość w terminie
poprostu powiedz lekarzowi otwarcie, ze bardzo zle przezylas wziernikowanie po porodzie. Przeciez to tez czlowiek i na pewno zrozumie.

Gość i znowu ten sam schemat
hyhy...ta, ciaśniejsza :D Ciaśniejsze to może być ew. wejście do pochwy jak cie pan lekarz ciasno zszyje. Ale dalej, moja droga to wiadomo co jest: czaaarnaaaa dziuraaaaa z której zionie czaaarnaaa materiaaaaa i bezpowrotnie zasysa wszystko co ma z nią kontakt np. zbyt mały wziernik i zbyt małego choojka, o tamponach nie wspominając.

Gość gufikolka
a ty wyzej sama masz taka dziure ze sie tak dobrze orientujesz? czy moze ma ja twoja matka po tym jak urodzila takie kwadratowo-głupie cos? a moze dla odmiany jestes facetem z mikropenisem, dla ktorego kazda pochwa to wielka dziura? czekam na odpowiedz:)

Gość gufikolka
halo...czekam:P kretynko od czarnych dziur ps. a miedzy uszami u ciebie to chyba wielki kanion i wielka puuuustka

Gość gufikolka
z mojej wielkiej czarnej dziury zionie taki odór, że aż mnie w oczy szczypie i nie wiem co plotę :)