Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziubkowa3456;;;

MÓJ FACET JEST...

Polecane posty

Gość dziubkowa3456;;;

...przedstawicielem handlowym:D a wasi kim są dziewczyny?

Gość Bo Bo Bożenka
Mój jeździ na motocyklu 🖐️

Gość dziubkowa3456;;;
A kim jest z zawodu o to chodzi. :)

Gość gfhkjk0099987665
ZAGANIACZEM:O

Gość wredna czarna @
bezrobotnym gnojem, pasozytem i nierobem! A do tego chleje codziennie za moje pieniądze piwsko przed TV, gra na komputerze i konsoli, grzebie non stop przy aucie i nie interesuje sie synami.

Gość dziubkowa3456;;;
wredna czarna @ - faceci z wiekiem głupieją.

Gość no niestyty jest
ślusarzem

Gość Anka z dzbanka
Mój jest magazynierem :o Wstydzę się o tym mówić, bo dziś magazynierem może nawet zostać menel spod mostu :o

Gość no niestyty jest
Dziewczyny chyba wszystkie się w większości wstydzimy zawodu swojego faceta. Slusarz :O no masakra

@no niestyty jest dlaczego niestety? To zawód na wymarciu, jeżeli jest dobry w swoim fachu, to zapewne jest lub będzie (to zależy od Niego) świetnym fachowcem, którego doceni każdy dobry pracodawca ;)

Gość bhbhbhbh
logistykiem

Gość no niestyty jest
tylko ze on nie jest dobry w swej dziedzinie :O w ogole nawet nie szuka pracy w swoim zawodzie i bardzo dobrze

Gość zona samochodziarza
moj jest mechanikiem samochodowym, ale koles ma takie pojecie o swojej robocie ze zagina wszystkich :D troche jak lekarz :D poslucha, obejrzy i bez pomylki powie, co sie zepsulo :D do tego kocha swoja prace i po godzinach tez zajmuje sie samochodami ( swoimi), zazdroszcze :D dumna jestem z niego bardzo :D

Gość dziubkowa3456;;;
Wiecie co może to głupie, ale mnie bardzo podnieca to co mój robi. Tzn to że zna się tak na tej rzeczy i potrafi zagiąć wszystkich. Nie raz jak przy mnie odbiera tel od klienta i tłumaczy to wszystko tak wiecie... to mam ochote się na niego rzucić. Chyba mam problemy z głową :D

Gość __oo__
@zona samochodziarza Starcza mu czasu żeby tobie zawieszenie przejrzeć, i wydech przeczyścić?

@Anka z dzbanka ja mam wyuczony zawód: technik poligraf. Nigdy nie pracowałem w tym zawodzie, natomiast zdecydowana większość mojej historii zawodowej zajmuje właśnie praca na stanowisku magazyniera/operatora. I tak pracowałem jako operator wózków widłowych, suwnic, dźwigów, gdzie zarabiałem wcale nie najmniejsze pieniądze. Menel spod mostu zapewne nie wsiądzie od tak sobie za sterami dźwigu, bo na to trzeba mieć uprawnienia (które sporo kosztują) i poukładane w głowie :D Do pracy na wózku widłowym wymagane są psychotesty. Byle głupek ich nie przejdzie. A dziś? Dziś pracuję w firmie jubilerskiej jako złotnik, bo stwierdziłem, że mam w dupie bieganie zimą po placu. Korzonki już nie takie jak za młodu :D

Gość Luizaaa
Moj robi przeprowadzki i sprzata strychy,piwnice,mieszkania.wywozi gruz.Prowadzi wlasna d.g

Gość krystynaajj
mechanikiem i sie nie wstydze jestem dumna :P typowo meski zawod a nie jakis grafik..........

dziubkowa, wiem o czym mowisz. Pasje, umiejetnosci i wiedza mojego faceta mnie czesto podnieca :P szczegolnie jak widze z jakim zangazowanie sie do tego zabiera :)

Gość dziubkowa3456;;;
ona na obcasach - albo jak trzaska tel gdy się wkurzy :) ale w sumie jakby mój był mechanikiem samochodowym to też bym się cieszyła bo od razu mam przed oczami nieogolonego spoconego i brudnego ze smaru, bardzo seksownego faceta bez koszulki.

Gość Pani Hrabina de Lux
Mój mąż jest posłem Platformy Obywatelskiej. Mówi, ze polaczki to motłoch i hałastra, którą trzeba krótko trzymać za mordę i batożyć i uczyć szacunku do swojej matki, jakim jest ojczyzna.

Gość 0,000000000000001%
moj jest doradca finansowym, a z zawodu nauczycielem

Gość dziubkowa3456;;;
Nie wiem na filmach się błyszczy. Może dlatego?

Gość Luizaaa
czasami znosi do domu antyki,potem to sprzedaje za dobra kase.