Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalny_znak_zapytania

Czy damy radę pójść na "swoje" tzn wynajmowane z takimi dochodami?

Polecane posty

Jesteśmy parą od kilku lat. Niestety nie stać nas na kredyt, nie mamy spadku po dziadku, u jednych ani u drugich rodzicow nie ma mozliwosci mieszkania - zreszta nie chcemy.....ot....standardowy dylemat młodych ludzi tych czasów. Nasze zarobki: on - stala praca 2500zł (sporadycznie 3000zł) ja - 1000zł - brak stalej pracy, jakis staz, czy praca za najnizsza.... mala miejscowosc ok 50tys mieszkancow? ceny wynajmu za ok 800zł mozna wynajac kawalerke lub male mieszkanko plus oplaty do tego osobno on wydaje duzo na paliwo ok 500zł miesiecznie innych kredytów, zobowiazan brak Czy w takiej sytuacji zdecydowalibyscie sie na pojscie na wynajem? czy ma to sens? nie chcemy zyc od pierwszego do pierwszego :(

Gość ooland
oboje mamy ok 4 tys , kredyt i jest na 4 . i żyjemy .

ZWYNAJEM ZAPLACICIE OKOLO 800 +800oplaty= 1600zloty ,reszta dla was , czyli strczy,ale kokosow nie ma

jasne ze starczy, ja mialam duzo mniej i za 850 wynajmowalam i zyłam. Tylko ze to zalezy co wynajmiesz, czy ogrzewanie Cie nie zeżre w zimie itp. Smialo na Waszym miejscu szukala bym mieszkania.

Gość zderrr
Kobieto, macie trzy i pół koła na miesiac i Ty sie jeszcze zastanawiasz? zero kredytów, dzieci brak, niska cena wynajmu...baaardzo wielu ludzi chciałoby miec takie zarobki. Myśle ze przyszłaś sie tu pochwalić a nie szukać porady

pochwalic ? nie zartujcie? ...nie przyszlam tu z prowokacja.....tylko po wasze obiektywne spojrzenie to ze damy rade i od pierwszego do pierwszego sie utrzymamy to wiem...bo żreć za przeproszeniem mozna i za grosze...ale pytanie co dalej......trzebaby cos odkladac....:(na niespodziewane wydatki chorobe...zreszta jak dlugo mozna wynajmowac....a niestety spadek mi sie nie szykuje niestety zaden....moze zle sprecyzowalam pytanie

Gość Tak, Twoj facet sporo zarabia
ale musisz sie go trzymac, bo jak sie rozstaniecie, to sama sie za marne grosze nie utrzymasz. On da rade pojsc na swoje, Ty w zadnym wypadku,wiec jesli on Cie zasponsoruje, to mozecie.

Gość szomilassa
nie widze pr5zeszkód i nie rozumiem w czym dylemat znam pary które przy nizszych zarobkach wynajmują po prostu nie kupujesz sobie markowych ciuchów i drogich perfum żyjesz skromnie i wiele ludzi tak żyje ty myślisz że ci co wynajmują to zarabiaja razem 10 tys ? otóż nie trzeba zaczać samodzielne życie i nie siedzieć na karku rodzicom

Gość mozna też dorabiać
wieczorami i w łykendy, ja tez tak robię i wiele innych osób