Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam...wyjebane na to

Wole byc dziwką niz pracowac jak inni ludzie

Polecane posty

Gość mam...wyjebane na to

a tak siedze sobie w domu,wstalam o 9, wlasnie wrociłam z roweru,zaraz ide do sklepu, o 14 ide na basen a wieczorem mam kolacje ze sponsorem. Mam ich trzech. Tak jestem lafiryndą i jakos nie zaluje :D pracowalam normalnie w 3firmach i to nie dla mnie. Wyscig szczurow taplających sie w gownie. A tak mam czas na spanie rozrywki, od pazd studia - prawo. Bede potem zarabiala jako radca prawny, jak moja kuzyna, nic nie robi tylko gada a kasy ma jak lodu . Pozdrawiam przodowników pracy :D

Gość jorinnda
czytam o absolwenatach -co zarabija na kasie 900 zł-to jest masakra

Gość vmvmvmvmvm
a dobrze sie czujesz z tym ze sprzedajesz swoje cialo?ile masz lat?bo mysle ze przyjdzie kiedys czas na opamietanie i bedziesz sie tego bardzo wstydzic

z taką "yntelygencją" to i tak nie zrobisz aplikacji. zresztą , wystarczy słowo jednego byłego klienta i będziesz pogrążona w branży na zawsze :)

Gość do żab-X
nie bronię autorki, ale ty musisz być jakąś debilką, widać, że nie masz pojęcia na temat tej branży prawniczej, tam co chwila ktoś podstawia komuś kłody pod nogi, a więc "słowo byłego" nie ma żadnego znaczenia.

Gość vmvmvmvmvm
do osobnika powyzej----a ty to jaki poziom prezentujesz???chyba klasa nizsza skoro wlazisz tu i od razu nazywasz kogos debilka!!!!a na marginesie to w kazdej branzy ludzie sobie nogi podkladaja i nie chodzi o to czy ktos w to uwierzy czy rozejdzie sie po kosciach-niesmak zawsze pozostaje!!!!

Gość Brawo dla autorki
Brawo dla autorki. Ja mam akurat bogatego męża ale i chociaz czasem mi się nie chce z nim bzykać :-) to ulegam bo podnieca mnie fizycznie choć po 9 latach małżeństwa nie kocham go. Ale pracowac nie muszę i mam dość wygodne życie i dobrego męża.

"nie bronię autorki, ale ty musisz być jakąś debilką, widać, że nie masz pojęcia na temat tej branży prawniczej tam co chwila ktoś podstawia komuś kłody pod nogi, a więc "słowo byłego" nie ma żadnego znaczenia." sądząc po rynsztoku, jaki prezentujesz, branżę prawniczą znasz li tylko od strony wizyt komornika.

Gość do żab-X
rynsztok? chyba nie bardzo wiedziałaś co mi odpisać, mogłaś zaoszczędzić sobie odzywki na siłę i nie wysyłać kolejnego komentarza. ja pracuję w branży prawniczej i wiem jak jest. myślisz, że jakiś ewentualny były klient tej dziewczyny mógłby jej zaszkodzić swoim słowem? na jakim ty świecie żyjesz? musisz być bardzo głupiutka, na przyszłość nie wypowiadaj się w sprawach o których nie masz pojęcia.

Gość vmvmvmvmvvm
do przedmowcy----a z ciekawosci co robisz w tej branzy prawniczej??myjesz okna raz w miesiacu??bo po poziomie wypowiedzi wnosze ze sprzatanie codziennie to juz byloby dla ciebie za wiele

Gość Hahahaha tak bidulki
Pocieszajcie sie. Jedno slowo bylego nie ma zadnego znaczenia. Kto by w to uwierzyl? Kazdy moze sobie to powiedziec. Ja moge powiedziec, ze zajebalas mojego brata i co? Jestes skonczona w swojej branzy?? I jeszcze polozyl ci stowe na lozku przed smiercia.

Gość Hahahaha tak bidulki
Na prowincji to kazde slowo sie liczy, nawet nie takie nazwisko :)

Gość ohooohooohoo
Zadbaj o przyszlosc tak, zebys potem spadla na 4 lapy, jak juz bedziesz miala ochote na powrot do spoleczenstwa. Powodzenia!

Gość psychospowolnienie
a potem dostaniesz emetyture czy jak to bedzie na starosc? liczy ci sie to w lata pracy?

Gość 3 klientów to
kiepska dziwka. Lepiej obrabiaj z 15. Będzie więcej kasy :classic_cool:

Gość bo żab-x to frajerka ze wsi
i u niej to faktycznie każdy o każdym wie wszystko, jak widać dziewczyne ze wsi można wyrwać, ale wiochy z dziewczyny już nie 🖐️ żelkowi nawet ta warszawka nic nie pomoże, wieśniara 🖐️

Każdy żyje jak mu pasuje. Po co zakładasz ten temat właściwie?:)

Gość potrafię pokroić wodę
prowokacja walniętej nastolatki :P

Ja pracuję i mam faceta który nie ma za dużo kasy ale jestem najszczęśliwsza, Tobie szczęście daje kasa i luksus więc wporzo... Powodzenia. Powinnaś już zakończyć wywody B-)

Gość noi dobrze
Niech robi co chce. pewnie 50% dziewczyn przemyslalo taka opcje w gorszych momenatch swojego zycia, kiedy nic sie ni udaje, nie ma pracy perspektyw ja tez ;) choc nigdy tego nie zrobilam i na pewno juz nie zrobie

tak się składa, że pochodzę z miasta 🖐️ więc znowu kiepski strzał.

pisałam, że mam dom na wsi. ale urodziłam się i wychowałam w mieście. słyszałeś kiedyś takie terminy jak "przeprowadzka", "budowa domu" i "własna posiadłość"? ty biedny miejski, upchany w wielkiej płycie karaluchu 🖐️

Gość wiadomo, że kobieta sobie sama
nie da rady więc ratuje się prostytucją i szuka sponsora

fiku - mam dom na wsi, to piszę, że jestem ze wsi - bo tam jest moje ❤️ w mieście to nie to samo, człowiek jest anonimowym robaczkiem i nie ma własnego miejsca.