Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .hmmmmmm

Czy chude lasie sa bardziej sexi

Polecane posty

Gość duchownyd
czyli tematu nie ma.......::)

Gość rfteshtd
no niby tragedii nie ma ale jednak moj facet czasem mi zarzuca ze powinnam zrzucic z okolic bioder. Nogi rece tylek dla niego idealne ale ten tluszczyk na biodrach.... ale ja w genach to mam :D

Gość duchownyd
takie tam...gadanie, jak mu się nie podoba.....to inny będzie zachwycony...

Gość rfteshtd
a jeszcze rok temu BMI 19.... :D trzeba się wziąć za siebie :D

Gość duchownyd
heyhello....prawie ideał ? :P

Ale to wciąż jest dobre BMI, do granicy nadwagi jeszcze Ci brakuję... Inna sprawa, że zawsze można zacząć ćwiczyć, może fitness, jakiś sport... W tym wypadku po co zrzucać dalej kilogramy, nie lepiej zadbać o mięśnie, jędrność skóry? :) Myślę, że efekty będą lepsze :)

Gość hdshtdy
Co wy sie w nekrofilie bawicie? Posowacie kosciotrupy i podniecacie sie jak im kosci gruchocza?

Gość Paula12041204
ona na obcasach Ale Ty wcale nie jesteś chuda. Założę się, że masz sporo tłuszczu, bo nie wiesz jak jeść żeby mieć tylko suchy mięśień jak ja. Ja ważę 50 kg przy 170 cm i pewnie mniejsze wymiary od Ciebie.

Gość rfteshtd
Kmee masz racje, jak najbardziej ;) ale od pazdziernika na pewno schudne. Ide na studia nie umiem gotowac :O wiec git :D

Gość duchownyd
169/50 :P i niekoniecznie blond...nawet naturalny;)

Gość hdshtdy
@ Paula12041204 a masz cycki wogule?

Gość Paula12041204
52 kg to Anja Rubik waży przy 179 cm.

Gość Paula12041204
Mam piersi, noszę miseczkę C. Ja stosuję taką dietę, która pozwala mi być chudą i umięśnioną.

Gość Paula12041204
Śmieszą mnie niektóre laski, które cieszą się, że mają poniżej 60 kg, a wałeczki się wylewają z każdej strony, bo wpieprzają tony cukru, a mięsa w diecie zeo.

Gość hdshtdy
wiedz jeden cyc bedzie wazyl okolo 3kg wiedz reszta ciala bedzie wazyla 44kg na 170 cm wzrostu. To jak ty sie ubierzesz to wygldasz jak ubranie na wieszaku.

Gość Paula12041204
A wracając do temtatu, to niesety faceci wolą szczupłe, a powiedziałabym nawet, że chude. Z wieprzem nie dość, że nie da się kochać to w dodatku żadne ubrania nie pasują i wstyd się pokazać...

rfteshtd, hehe no tak, główne danie studenckie to kanapki z pasztetem na śniadanie, obiad i kolację :) Wiadomo, że gusta są różne, ale Ja akurat słyszałam sporo opinii, że nadmierna chudość wcale nie jest tak pożądana. Lepiej, jeśli kobieta ma normalną wagę (w moim mniemaniu jest to np. rozmiar M), ale jest wysportowana. Podzielam tą opinię :)

Gość Paula12041204
Czasy się zmieniły, dziś kanon piękna wygląda zupełnie inaczej niż Marilyn Monroe, a babeczki przy kości mogą się pocieszać, że mężczyźni lubią mieć za co złapać. Może i klepnąć w taką galaretę by klepnęli, ale mieć dzieci z wieprzem nie bardzo, bo to zagraża zdrowiu dziecka.

Trochę śmieszne. :) Każdy człowiek ma tkankę tłuszczową, która jest niezbędna w funkcjonowaniu organizmu. Stanowi ona 20% masy ciała.

Byc otłuszczonym wieprzem, a miec nromalną, zdrową wagę i nie wyglądac przy tym jak wysuszony wieszak to jednak spora różnica.

Gość Paula12041204
Grube kobiety same są sobie winne, nie chcą nic ze sobą robić, objadają się węglowodanami, siedzą na tyłu, nawet nie wyjdą na krótki spacer żeby to żarcie w jelitach rozruszać.

Gość Paula12041204
Przepraszam za szczerość, ale szpitale wydają na leczenie otyłych miliony złotych rocznie.