Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 9596867483488384848

Prezent dla 3 latka

Polecane posty

Gość 9596867483488384848

Witajcie! Niedługo synek skończy 3 lata, chcialabym z tej okazji kupić mu fajny prezent, coś naprawdę ciekawego, tylko ,że nie wiem co :) Poradźcie, synek bardzo lubi traktory, ma ich całą masę, właściwie tylko tym się bawi więc chciałabym kupić coś innego, ma tez wozy policyjne, strażackie, garaż, piłkę do kulania, mały laptopik, farmę, tiry, pociagi..nie wiem co teraz, co może zainteresować 3 latka?

Gość hskja
moj 3 latek uwielbia dinozaury-widzialam np klocki z dinozaurami-wiec moze cos takiego

ja dla swojego chrześniaka kupiłam jakiś czas temu bardzo sympatyczny fotelik sako. Siedzi na nim, śpi, bawi się - oszalał na jego punkcie :) praktyczna rzecz i do długoletniego użytku - nie tak jak miliony zabawek... może i Twojemu Maluszkowi się spodoba i coś wybierzesz stąd kupowałam: http://sklep.fatty.pl/

Gość jablova
a może zamiast standardowego prezentu jakaś fajna wycieczka? ja niedawno miałam okazję zobaczyć te parki rozrywki w Zatorze, jest jeden z ruchomymi dinozaurami, świetna rzecz dla dzieciaków. no tyle, że ja byłam z 8latkiem, nie wiem czy 3 lata to nie za mało, ale jeśli młody lubi dinozaury to powinno mu się spodobać :D