Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość air wick freshhh

sikać podczas seksu

Polecane posty

Gość gość
Mam tak samo tylko robimy to wtedy w lazience lubie jak popuszcza moczem

Gość gość
My robimy to tak samo. Gdy nie zrywamy się rano do pracy czekam aż moja zbudzi się i idę z nią do łazienki. Pełny pęcherz z nocy daje mi pewność że przy podnieceniu w seksie puści. Siadam na sedesie z nią na kolanach i wchodzę głęboko do pochwy. Gdy dochodzi do orgazmu puszcza i jeszcze bardziej ją to podnieca bo siusiając na mnie najbardziej jęczy. Robimy tak bo to wyjątkowo podniecające dla nas obojga.

Gość gość
Sorry ale dziewczyna nie mówi o celowym pissingu tylko ma po prostu podczas seksu parcie na mocz nawet gdy jak rozumiem przed seksem wysika się i boi aby nie zsikać się. Co innego gdy umawiamy się na pissing i celowo trzymamy aby zrobić to podczas seksu a co innego, gdy staje się to przymusem i kłopotem. Wydaje się, że jedyną radą logiczną jest udanie się do ginekologa i powiedzenie mu o tym problemem bo może to być związane z jakąś chorobą. Jeśli wykluczy to może to też być nerwica pęcherza - wówczas trzeba się przed seksem bardzo starannie i długa wysiusiać rozluźniając bardzo mocno wszystkie mięśnie. Wtedy będziesz miała pewność, że nawet jak będziesz czuła przejściowo podczas seksu parcie na mocz to raczej nie popuścisz

Gość gość
A to znowu ty.... Jesteś zboczony masz obsesje na punkcje szczania jesli chcesz to ci najszcze do kufla i łykniesz to sobie ze smakiem

Gość gość
Chłopak nasrał mi do ci:pki. Czy on jest normalny? :(

Gość gość
E R O F L I R T 24 . P L

Gość Płynę jak strumyk

Normalna sytuacja udajcie się do lekarza od mózgu ,każdy ma indywidualne uwarunkowania i podniecenie ,a ja to przetestowałam ,z mężem urządziliśmy dziki seks w plenerze ,bo zawsze też sikałam po seksie ,i powiem tyle że to był plener blisko jeziorko to się w końcu zsikalam na maca męża to nawet mocno podnieciło trzymał mnie mocno i ostro trzymał i bzykał że nie wytrzymałam meggggaaaa orgazm tak czułam , że jest to związane z orgazmem bo czasami jak w domu siusiałam po seksie musnęłam palcami łechtaczkę to miałam super orgazm ,raz z mężem wypiliśmy kilka drinków seks i siusianie do toalety wsunął rączkę i pieścił cipkę ,co za orgazm ,moim zdaniem to jest blokada w mózgu , że to nie wypada nie etyczne itp i dlatego skazane jesteśmy na typowe orgazmy przetestuj cię w plenerze ,jak mąż się krzywo można wziąć młodego kogucika napalonego jak szatan (i protestować) siusianie mega odlot polecam