Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3434432423

Straciłam dziewictwo w wieku 21 lat i żałuję

Polecane posty

Gość 3434432423

Kiedy wyobrażałam sobie ten pierwszy raz myślalam, że zrobięto po roku, może pół roku. Jego poznałam na początku grudnia, zrobiliśmy to na początku lutego, czyli bardzo szybko. 3 miesiące później się rozstaliśmy. Oczywiście, było jakieśuczucie, ale z perspektywy czasu wiem, że to nie było to. I zrobiłam to bardziej z "powinności", żeby być fair w stosunku do niego (wiem, wiem, głupota, już nie popełniętego błędu). Niestety, już na zawsze on będzie tym pierwszym :O Jestem dość sceptyczna i "męsla" i nie wierzę w księciów z bajek itd, czy drugie połówki jabłka, ale naprawdę, nie popełnijcie tego błędu co ja ;)

Gość 3434432423
Serio? Łał! Jesteś z nim nadal?

Gość większość popełnia ten błąd
dużo wcześniej niż Ty

Gość 3434432423
Wiem, większość osób traci dziewictwo wcześniej, ale jeśli faktycznie są to jakieś silne uczucia itd to ok, a u mnie tak nie było. Chyba dlatego, że nie wiedziałam jak to powinno wyglądać, związek itd, jak siępowinnam czuć. Potem poznałam kogoś innego i bardzo się zakochałam ;) niestety zerwał ze mną kontakt (seksu nie było) i bardzo mnie to zraniło.

Gość pewnie że nie popełnisz tego
błędu ponownie, bo już nie jesteś dziewicą. teraz to już po frytach.

Dziewczyno ale czego Ty żałujesz? Dziewictwo i cała otoczka z tym są zdecydowanie przereklamowane. Teraz to nie ma żadnego znaczenia.