Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xanna

Sen o wypadających zębach

Polecane posty

Gość Xanna

Czy to tylko oznacza czyjąś śmierć? :( Śniło mi się, że wypadły mi wszystkie zęby, najpierw nadłamała się jedynka (takie wyrycie w zębie), później każdy po kolei... Nie było widać czarnych dziur, tylko te zęby jakby takie spiłowane przy dziąsłach :/ We śnie bardziej martwiłam się kosztami wstawienia tych wszystkich zębów... oO Obudziłam się przerażona, nigdy nie miałam snu o wypadających zębach, a wiem, że to niezbyt dobrze zwiastujący sen... Czy jest tu ktoś kto zna się bardzo dobrze na snach? Jestem spod znaku wagi.

Gość ja pani wasza
tak sen o krwawiacych lub wypsdajacych zebach oznacza smierc mi akurat sie spelnilo ,,, niestety

Gość agaprawienaga.
Mi zawsze sen o zębach zwiastuje chorobę. Zawsze paskudnie się rozchoruję na grypę albo inne dziadostwo.

Gość Xanna
:(... Plus, później nad ranem miałam sen o wojnie... Dziwna ta wojna była, ja byłam w takiej jakby... niewoli z kilkoma osobami których nie znałam. Śniły mi się okolice mojego miasta z zupełnie nieznanymi, wszystko dokładnie pamiętam. Widziałam czołg, bomby... Często mam sny o wojnie ale ten był naprawdę dziwny. Jakaś kobieta (chyba Niemka...) wyciągnęła mnie wprost na spadającą bombę, ta bomba mnie nie zabiła, ale pamiętam pękła na mojej szyi i strasznie bolały mnie plecy. Pamiętam tą chwilę niepewności kiedy czekałam, aż ta bomba mnie zabije i marzyłam tylko o tym, żeby jak najszybciej umrzeć i nie czekać... Matko Boska :/

Gość Xanna
agaprawienaga - oby to oznaczało co najwyżej chorobę.

Gość agaprawienaga.
Ja kiedyś miała często sen o wypadających zębach. Nie kojarzę żeby mniej więcej w tym czasie ktoś zmarł w naszej rodzinie. U mnie ten sen mógł być spowodowany tym, że ciągle myślałam o swoich zębach. Miałam chorobę dziąseł związaną z powikłaniami po groźnej chorobie i to chyba dlatego tak często mi się śniły bo bałam się, że mi wypadną.

Gość agaprawienaga.
Najlepiej nie sprawdzać snów w sennikach... Sama kiedyś z uporem maniaka sprawdzałam każdy sen i wiele razy wychodziła mi choroba straszna, śmierć,wypadki.... Teraz już nie czytam i nie myślę o nich bo to się nie sprawdza. Kładź się spać z dobrym nastawieniem, wypij szkankę ciepłego mleka i nie będzie koszmarów :)

Tydzień temu śniłam o wypadających zębach. Wczoraj zmarła babcia mojego faceta.

u mnie to oznacza chorobe, tak samo jak plywanie w metnej wodzie

Gość ewkaaaaah
mi to się nigdy nie sprawdza :D

Gość gageja
nie wierz w to, mi swego czasu praktycznie co noc śniło się ze zęby garściami mi wypadają. Tak śmiesznie ( we śnie ja byłam przerażona) wypluwałam na rękę te zęby a one wypadały jeden po drugim, najśmieszniejsze było to, ze tych zębów było naprawdę dużo:) nikt nie umarł, nie zachorował, spokojnie

Gość taka sobie jedna,,,
jak mam trudny okres w zyciu i dużo stresów to pojawia się sen o wypadajacych zębach. Nie wiąże sie ze smiercią bliskiej osoby.

Gość panparanpan
też mam takie sny :D

a mnie sie kiedys snilo, ze mi palce poodpadaly i zbieralam je z lozka... :-)

Gość gingerous
Xanna mam pytanie czy cos sie wydarzylo po twoim snie z zebami?? wiem ze to bylo dosc dawno ale mialam doslownie identyczny jak ty.zaczelo sie od jedynki i pozniej po kolei lecialy.i tez zamartwialam sie o koszty nowych.pozdrawiam

Gość gość
mnie dzis sie snilo,ze mi kilka wypadlo z przodu,ale tlumacze sobie ze co ma byc to i tak bedzie,nie ma co sie na zas zamartwiac.