Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 100dniowkasięzbliża

kto nie byl na studniówce?

Polecane posty

Gość 100dniowkasięzbliża

Czy wychowawczyni/klasa robili wam wyrzuty, że nie idziecie? I jak to zalatwiliście? Nie wpisaliście się po prostu na jakąś listę osób, które przyjdą?

Gość ja nie byłam
i jeszcze 6 osób z mojej klasy, nikt nie robił wyrzutów, po prostu nie zapłaciłam, nie zapisałam się

U nas studniowka kosztowała po 500zl. . Cala klasa nie poszla zrzucilismy sie po nie cale 100zl i zrobilismy domowke byl melanz zajebisty.studniowka to porazka nie dosc ze drogo to wypic na legalu nie mozna. Lipa

Gość dfrhgghfjgtsdfhfd
a co robiłaś na próbach poloneza? nie musiałaś tańczyć?

Gość effdffddvc
nikt cię enie może zmusić do prób poloneza

Gość juleczka145
Mnie tez nie stać było na studniówkę i od początku mówiłam, że nie idę. Inni deklarowali się, że idą, a na koniec wyszło, że nikt nie poszedł i studniówki nie było. Wszyscy tylko na wyrost mówili, że "tak, ja na pewno idę" , a jak przyszło do zbierania kasy, to zaczęły się schody. Moja klasa maturalna była bardzo niezgrana i żałosna wręcz.

U mnie coś ok.400 zł. Była cała klasa. piliśmy na legalu (ale bez przypałów, wiedzieliśmy, że nie może być to aż zanadto jawnie), zajebista kadra nauczycielska. Teraz jak ogladam płytę to płaczę, było super! żałowałabym całe życie gdybym nie poszła. Te balowe stroje, polonez, czołówka. Ach!

jeśli nie stać kogoś na studniówkę może starać się o sfinansowanie przez szkołę lub komitet rodzicielski. U nas na jedną dziewczynę się złożyliśmy, bo matka nie chciała jej puścić:D