Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cekinek

Jakie słowa najmilsze padły z ust twojej 2-giej połówki

Polecane posty

Gość Czarna_Mamba_Eve
Moj byly powiedzial kiedys ' sa tylko 3 skarby ktore sie licza w moim zyciu ' pocalowal mnie najpierw nad jedna pozniej nad druga piersia mowiac ' Tu jeden , tu drugi ' a calujac w usta powoedzial ' a tu trzeci ' :D . Przed naszym dlugo oczekiwanym pierwszym razem, wyszeptal mi do ucha ' kochaj sie ze mna... ' Pamietam,ze wtedy az mi ciarki przeszly :D :D Albo tez raz podczas klotni jak przesadzil z zazdroscia ,w zlosci powiedzialam,ze jest pier**lniety a on odpowiedzial ' Tak, masz racje jestem pier**lniety...Na Twoim punkcie!!' Haha alez sie rozmarzylam..Wciaz za nim czasem tesknie ;)

Gość jajcarkaZbazarka
a mój powiedział tak- że to jestem z nim to cudowny sen,oby trwał potem mówił-gdybyś była łzą w moim oku to bym nigdy nie płakał z obawy że cie utracę :-)

Gość 11 lat po razem
"uwielbiam Cie", "nawet nie wiesz jak bardzo Cie kocham", " jestes zajebista" "krecisz mnie jak nie wiem, nie moge oderwac od Ciebie oczu", ale najpiekniejsze slowa napisal do mnie w listach... :)

Gość oj ten moj misiak
ja np jestem z moim facetem juz od 6 lat, poznalismy sie kiedy bylam w liceum, a kiedy sie oswiadczal w nocy gdzies o 2 czy nawet 3 zaspiewal po moim blokiem Czeslawa Niemena "Wspomnienie" moja ulubiona piosenka, wyl niemilosiernie, podbudzil sasiadow, darli sie na niego, sasiadki sie poplakaly, ja tez na balkonie...bylo super, a sasiadki do dzis mowia na niego spiewak :)

Gość hubbbkkkaaa
"czekalem na Ciebie cale zycie"

Gość może nie miłe, ale na pewno...
zabawne :D wiesz, jak tak myjesz te włosy to zawsze stoisz tak ładnie wypięta :D ... kiedyś jak myłaś podłogę, to też było fajnie, ale kupiłaś sobie mopa i się skończyło :D

Gość szkoda gadac takie glupoty
ooo jaka z Ciebie sucz... mogłabyś się sprzedawać taką masz pupę :O

Gość siak
1gdy budze się i nie stwierdzam Cię obok siebie am ochote wywrócić sie na lewą strone :P 2. dzwonie tylko po to by usłyszeć twój głos

Gość Koleżankaaaaa
Mój teraz już były chłopak był strasznym romantykiem. I kiedyś jak wracaliśmy stanął spojrzał w górę i powiedział ' Boże daj mi siłę bym mógł całe życie nosić ją na rękach ' Jestem pewna, że nic już tych słów nie przebije

Gość stjuardessa
Mój powiedział że jeżdżę najlepiej ze wszystkich kobiet które zna :o