Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gotuje siee

Mój ex ma nową dziewczynę

Polecane posty

Gość Gotuje siee

Byliśmy ze sobą 4 lata, rozstaliśmy się 5 miesiecy temu... Ja byłam jego pierwszą dziewczyną, on moim pierwszym chłopakiem... Przez pierwsze 2,5 roku było ok, było nam cudnie później on poznał nowych znajomych, miał przyjaciół i przyjaciółki, zaczęły się konflikty, byłam zazdrosna i zła że poświęcał więcej czasu przyjaciółkom niż mnie... Dużo kłótni. Zerwał ze mną, a ja go chciałam błagać :( kurde... Choć czasem szłam ze łzami w oczach spać, że nawet nie zapyta co u mnie słychać, miałam lęki co będzie jak zacznie się interesować innymi dziewczynami.. Nie wchodziłam na facebooka aby go nie widzieć, aż dzisiaj musiałam coś sprawdzić i od razu pokazało mi się jego zdjęcie w objęciach innej, jednej z jego przyjaciółeczek! To takie cholernie dziwne uczucie... Z jednej strony też w związku zawiniłam bo byłam zazdrosna i nieufna, m. in. o to że snułam domysły że podkochuje się w przyjaciółkach, ale z drugiej strony on miał mnie później w co raz większym poważaniu i jednak jest z jedną z przyjaciółek! Jestem okropnie zła. Gotuje się we mnie. Musiałam się wyżalić. Przyłączcie się do dyskusji, opowiedźcie jakąś swoją historię, pocieszcie...

Gość Gotuje siee
W głowie mi się plączą myśli że gdyby nie moja zazdrość on by nie odszedł dalej byśmy byli razem a on by nie poświęcał tyle czasu swoim znajomym...

Gość Gotuje siee
up :o

Gość aaaaa ;)
Heh no wiesz, generalnie to większość byłych nie kończy w zakonach :) wnerw się na niego