Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest egostyczne

Czy to nie jest egoistyczne?matka krzywi sie jak wejde na kafet a sama nieraz

Polecane posty

Gość to jest egostyczne

Moja mama bardzo sie krzywi gdy widzi ze wchodze na kafeterie, a z tego co wiem to czasami i ona tutaj wchodzi, a jak ja to marudzi i mówi abym znalazla sobie lepsze strony do dyskusji.Sama tutaj nieraz bywa a mi zabrania(ofiicjalnie zakazu czy blokady na kafe nie mam,ale sama jej reakcja)To jest takie egoistyczne z jej strony moim zdaniem co nie? mam racje? Jest jakis limit wiekowy tutaj bo nie znam regulaminu.Pisze z pomaranczki ,choc mam staly nik bo nie chce aby ten temat przeczytala kiedys chocby przypadkiem

Gość Słoikomaniak
jaki nick ma twoja mama? może jej dopieczemy tak, że zrezygnuje z kafe?:P

Gość grzybinka :)
A co tutaj jest takiego strasznego ?

Gość to jest egostyczne
Loginu nie chce podawac,choc wątpie aby sie nagonką przejeła, ale chodzi mi o ten fakt, ze jakim prawem ktos mi wyznacza na jakich forach dyskusyjnych powinnam brac udział a na jakich lepiej nie jak wiem że sama tu mniej lub czesciej zagląda.Limitu wiekowego nie ma, a nie jestem dzieckiem z gimnazjum, i głupot nie wypisuje

Gość rfrfre4
nieraz przeważają tu chamskie odpowiedzi i wulgarne,moze nie chce żebyś tego czytała?Albo zboczone tematy zakłada taki np.prawik i inne dziwne osoby tu

Gość to jest egostyczne
nie,napewno nie chodzi o ten fakt ze ona chce ukryc przede mną to co pisze, bo raczej nigdy sobie nie ma za złe ,choc czasami powinna Nie obchodzą mnie jej wypowiedzi i staram sie tego nie czytac bo co mi do tego,,ale szlag mnie trafia jak widze ,jaką postawe przyjmuje gdy widzi ze tutaj bywam i cos napisze od siebie Najlepiej kogos pouczac , i pufac a do samego siebie to juz takim "bo ja moge?" czy nie wiem co.Tak mnie nerwy wziely i troche musialam sie wygadac,

Gość rfrfre4
jak nie jesteś pełnoletnia to po prostu martwi się że będziesz czytać takie rzeczy wulgarne ,bo nieraz to co tu ludzie wypisują to szok

Gość to jest egostyczne
teraz nawet na onecie czy wp na forach dominuja takie obelżywe wpisy wiec jak jej tutaj to przeszkadza to niech sama tu niech nie zagląda.Dzisiaj juz takie mnie nerwy wzieły że aż drzwiamy tak trzasnelam ze chata sie zatrzesla, naszczescie ojciec zwalil to na przeciąg aby dymu nie było

Gość hehehe433
moja zawsze siedzi na wizazu i sie tam wyładowuje,a ja tutaj

Gość no to wywal ją
mniej to w duupie, a jak nie to kaz jej sie wynosic z twojego pokoju jak bedzie sapac

Gość to jest egostyczne
no to wywal ją ,moze u ciebie by to przeszlo ale ja wole takich rad nie praktykowac bo u mnie by to sie zle skonczylo na moja niekorzysc,choc te jej krzywienie sie bede miec w nosie jak radzicie

Gość ;lkjhgf
dajesz sie i tyle

Gość to jest egoistyczne
jak widac nie, przeciez siedze tutaj i pisalam o tym co mysle.Dobra,nerwy mi przeszly i jest juz ok

Gość ;lkjhgf
ale nie umiesz wygonic ze swojego pokoju ,dlatego sie dajesz

Gość lej na to i rob swoje
ale masz problemy, ja cie, lej na to i rob swoje