Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goska9090

czy to od hormonow pomozcie zalamana jestem

Polecane posty

Gość goska9090

mam 22 lata i ciagle wyskakuja mi pryszcze, mecze sie z tym juz od 13 r.z i mam juz naprawde dosyc, chce wkoncu normalnie zyc, znalezc sobie chlopaka, prace itp a nie ciagle sie ukrywac i wegetowac w domu z powodu pryszczy, byly takie chwile ze poprostu myslalam juz o najgorszym, nabawilam sie przez to depresji z ktorej do tej pory nie wyszlam. zauwazylam ze najwiecej pryszczy wyskakakuje mi w czesie dni plodnych, wtedy kiedy najwiecej mam tego sluzu i wlasnie dlatego wydaje mi sie ze to z moimi hormonami cos nie tak i moje pytanie brzmi jak wygladaja takie badania na hormony, ile kosztuje i ile sie czeka na wyniki, i jesli sie okaze ze to od tego to co dalej? z gory dziekuje za odp

Gość ffssss
a bylas z tym u dermatologa?

Gość goska9090
bylam ale wypisje mi tylko recepty na jakies gowniane masci i plyny ktore i tak nic nie daja, no moze na chwile a ja juz mam dosc wyrzucania kasy w bloto

Kiedy się ich pojawia najwięcej? Zwróciłaś na to uwagę? Jeżeli wysypuje Cię podczas rui, to masz już odpowiedź - hormony.

Gość prawictwo pospolite1
dziewczyny z pryszczami sa seksowne . Oczywiscie pod warunkiem ze nie sa to pryszcze na dupie .. Tylek musi byc gładki ...

hej, mialam identycznie! mam 22 lata i do tego czasu meczylam sie strasznie z tradzikiem, pozbylam sie go dopiero kilka miesiecy temu ale strasznie niszczyl mi zycie... bralam rozne antybiotyki, pelno lekarzy, rozne sposoby, domowe, bralam nawet mase zastrzykow, plus jakies spsoby domowe... moge Ci zaproponowac bardzo dobra masc ktora znalazlam z miejscu gdzie teraz mieszkam, w szwecji, to podobno najlepszy preparat, podeszlam do tego bardzo sceptycznie ale wyleczyl mi tradzik w 100% w ciagu 2 miesiecy! serio! dodam, ze tez bylam na kuracji hormonalnej, jezeli chcialabys skorzystac z mojej rady, musimy sie skontaktowac prywatnie, wtedy ja bym Ci ta masc wyslala, podkreslam, ze nie jest droga.

Gość ffssss
zmien moze dermatologa, wybierz sie do innego, zapytaj o badania hormowow, co do kosztow itd.. zapytaj o skierowanie , bedziesz meic wtedy za darmo, jezeli ci nie da ( bo roznie z tymi lekarzami) to zapytaj jakie w pierwszej kolejnosci badania powinnas wykonac..

Gość rebelrebel napisz nazwe tej ma
sci jak mozesz:)

Gość jimenna
Żonaty30l a co ty czytać nie potrafisz? napisała przecież kiedy rebel a możesz napisać nazwe tej maśći??

basiron ac 5 albo 10 %, mi pomoglo 5 i serio mialam straszny tradzik i tyle kasy ile wydawalam na leki to masakra.

Gość rebelrebel napisz nazwe tej ma
substancja czynna tego basironu to nadtlenek benzoilu :P czyli nasz benzacne i brevoxyl

Gość jimenna
ja uzywałam brevoxyl i tylko napoczatku pomagalo a potem kicha i wygladalam strasznie

Gość ffssss
no tak tutaj u nas nie ma nawet porzadnych lekow eh.., czlowiek wydaje mase kasy na rozne niedzialajace specyfiki.. :O tak z ciekawosci.. ile ta masc kosztuje?

basiron kosztuje 90 koron czyli ok 40-50 zl na polskie, benzacne stosowalam na poczatku mojego tradziku czyli tak okolo w wieku 12 lat, pozniej mase innych juz z pomoca lekarzy, pozniej doszlo kilka antybiotykow, pozniej, jak bylo jeszcze gorzej przeszlam na terapie hormonalna i tez mialam pod tym kontem badania, pozniej sie juz totalnie zalamalam i nic nie uzywalam tylko pol tubki podkladu na dzien zeby jakos wygladac... serio, jezeli ktos by chcial sprobowac, dla mnie ta masc to jak cud bo tradzik sprowadzil na mnie porzadna depresje i mase innych problemow, to polecam i pomoge.

Gość fajna ta niebieska bluzka
a mi sie wydaje ze poprostu tradzik ci juz ustapil samoistnie i wydaje ci sie ze to od tej masci

nie wydaje mi sie, bo jakis czas temu, podczas stosowania basironu zrobilam mala przerwe bo zapomnialam go wziac na wakacje i uzywalam go za krotko, nagle wrocil ale nie tak obfity jak byl zwykle, pozniej juz nie opuszczalam zadnego samorwania i mam problem z glowy.

Gość ffssss
rebelrebel twoj nick kojarzy mi sie z jedna z piosenek D. Bowie'go :P a czy jest jakis skuteczny srodek w szwecji na wypadanie wlosow?

Gość ogórkowa paniiii
jak wyskakują tylko w danym momencie cyklu to raczej chyba nie trądzik a hormony zbadaj sobie hormony prywatnie i zobaczysz czy coś odbiega od normy

no moj nick wlasnie pochodzi od tej piosenki :P nic na wypadanie wlosow nie bylo mi potrzebne wiec nie wiem hehe :P ale moj tesc w wieku 50 lat ma podejrzenie za bujna czupryne, zbadam jego lazienke hehe :P

Gość ffssss
tez lubie Bowie'go :P sprawdz, sprawdz.. mnie tradzik nie dotyczy, ale wlasnie wypadanie wlosow i przez to w depresje popadam a probowalam juz roznych gowien dostepnych w pl :O

zaraz poszukam czegos jak chcesz, tutaj ogolnie wszystkie kosmetyki czy leki maja o wiele lepsze dzialanie, jak mi sie wyrzynala osemka, i strasznie mnie bolalo, mialam ze soba ketonal ktory dzialal kilka godzin tylko, pozniej moj maz dal mi jakis swoj lek, patrze, niby sklad taki sam jak naszego apapu, tylko ze dzialalo ze dwa dni :P

Gość ffssss
no tak.. tu w pl mamy jedno wielkie gowno, wszystko dziadostwo.. :O sama mam ochote wlasnie wyemigrowac akurat no wlasnie.. do szwecji :D

chamsto polakow plus niski poziom inteligencji mojej ojczyzny, poza tym nie tylko to, przesadzilo o moim wyjezdzie, a faceci.. mm.. :D wiec zapraszam :D z tego co widze w mojej wlasnej lazience, moj facet uzywa jakis rzeczy do wlosow firmy o'rising i zdazylam poczytac ze to jest wlasnie od wypadania wlosow i do ogolnej pielegnacji, chyba dostepne tez w polsce.. czytam wlasnie, ze dobrze sie sprawdza u mezczyzn i kobiet z problemami wypadania czy wczesnego siwienia.

Gość ogórkowa paniiii
takie rzeczy leczy się od wewnątrz a nie z zewnatrz kremem czy maścią

Gość ffssss
dokladnie rebelrebel :D ladnie to ujelas.. ja slyszalam ze szwedzi troche dziwni sa.. ale jezeli chodzi ogolnie o wyglad i higienie.. to nasi panowie maja sie do nich nijako :D nie slyszalam o tej firmie jeszcze, mnie bylby potrzebny raczej jakis silny srodek bo z tym wypadaniem walcze juz od roku :O

swojego czasu slyszalam o skutecznosci jakiegos plynu vichy, probowalas? na czym polega Twoj problem w ogole?

Gość ffssss
w sumie wciaz sie badam w tym kierunku, ale ogolnie problemy z lojotokiem, skora glowy sie strasznie przetluszcza, pewnie stad to wypadanie, vichy niestosowalam ale wiem o czym piszesz.. podobny srodek uzywalam, tyle ze z la roche posay :(

tez mam problem z lojotokiem, na twarzy, a wlosy tez mam bardzo przetluszczajace sie, ale wlosy wypadaly mi tylko jak przesadzilam z farbowaniem, itp.. moze poczytaj o tych kosmetykach, co wczesniej napisalam, podobno sa dobre i na szybko przeczytalam ze skuteczne..