Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytalska495

WASZ PIERWSZY RAZ

Polecane posty

Gość pytalska495

Chciałabym przeżyć swój pierwszy raz, ale nadal mam obiekcję. Boję się, że nie podołam... że coś nie wyjdzie... Ile miałyście lat gdy po raz pierwszy uprawiałyście seks? W jakim miejscu to było i czy spontanicznie czy planowany... Jakie pozycje polecacie na ,,ten trudny początek"?

Ja tydz temu pierwszy raz sie kochałam mam 19lat najpierw zrobiłam mu loda a on mi minetke potem na łyzeczke sie kochalismy potem ja lezalam a facet mnie posuwał a potem ja na nim i na jeźdźca nic mnie nie bolało,było fajnie.. Ale chyba bede w ciaży..

Gość djsjsmxjdkakd
A ile masz lat Autorko? Jeśli sie boisz to może warto jeszcze troche poczekać? Jeśli Twój chłopak naprawdę Cie kocha, to powinien zrobić wszystko żebyś przeżyła to jak najlepiej. I nie bd robił Ci wyrzutów jeśli np. w ostatniej sie rozmyślisz. Jeśli nie potrafisz mu zaufać i boisz sie jego reakcji to na prawde warto poczekać. Dla mnie najwydodniej jest kiedy leże na plecach i obejmuje mojego faceta nogami. Koniecznie pamiętaj o antykoncepcji.

Gość pytalska495
Mam 20 lat, a chłopak 26. Chcę tego BARDZO, ale boję się, że będzie bolało... :( i że go rozczaruje. Absolutnie mnie nie zmusza.

Gość pytalska495
Jeszcze boję się kochać ze względu na zabezpieczenie, nie ufam prezerwatywom... mam jakiś dyskomfort i strach, że zajdę w ciążę...

Gość aaaasia
gumka... i tabletki :)

Gość djsjsmxjdkakd
To czy boli zależy od dziewczyny. Mnie prawie nie bolało :) Ważne żebyś była podniecona i sie nie spinała. Dlatego pomocna jest długa gra wstępna :) Porozmawiaj z chłopakiem o swoich obawach- na pewno będzie Ci łatwiej jeśli będziesz czuła jego wsparcie.

Gość djsjsmxjdkakd
Pisząc zalezy od dziewczyny miałam na myśli czynniki takie jak kształt błony dziewiczej, jej rozciągliwość itd.

Gość pytalska495
Boje się tylko o ciążę... :/ 20 lat i bycie mamą? O nie, nie...

Gość zawiedziony1410
pocieszę Cię, nie ma możliwości żeby facet był niezadowolony :P mogłabyś spać w tym czasie

Gość djsjsmxjdkakd
Jeśli bd używć prezerwatyw i brać tabletki anty to prawdopodobieństwo zajścia w ciąże będzie niższe niż wygranej w totka. Serio jak sie zabezpieczysz to nie będziesz miała powodu do obaw :)

Gość pytalska495
ale od tabletek boje sie, ze przytyje :( zreszta... musialabym isc do ginekologa, mowic o tym... zeby mi je przepisal... wstydze sie...

Gość djsjsmxjdkakd
Do ginekologa i tak powinnaś iść. Nie ma sie czego wstydzić.

Gość djsjsmxjdkakd
Boisz sie ciąży, bólu, wstydzisz sie rozmawiać z lekażem o antykoncepcji.. Moim zdaniem powinnaś jeszcze poczekać.

Gość djsjsmxjdkakd
Lekarzem miało być :)