Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vespertilio36

normalne czasami po stosnku??

Polecane posty

Gość Vespertilio36

witam sypiam ze swoim obecnym partnerem od 2 mies; biore tabsy anty i musze przyznac ze po nich spadlo mi libido o i suchosc juz nie taka :/ czasami - zwykle rano po stosunku odczuwam dyskomfort i pieczenie juz po 5min stosunku i po nim przez jakas godzine...dodam ze uzywamy zelu durexa ktoras miala:ma podobnie??

Gość dr s. Fiutancja, szarytka
no po audycji Radia Maryja

Gość hankakochanka
ja tak mialam :O w koncu po 8 latach przestalam brac tabsy i jedziemy na gumkach, ale jak narazie libido drastycznie nie wzroslo choc jest torche lepiej niz wczesniej (nie biore dwa miesiace)

Gość Vespertilio36
hmm czyli nic sie z tym zrobic nie da?? :/ nie wie skoro sex czasami boli to i tak sie odechciewa nawet przy niskim libido :/

Gość Vespertilio36
tez niebieskiego ale bez zelu jest tak samo jak nie mam ochoty albo dlugo sie rozgrzewac musze a przyznam ze po tabsach rzadko ochote mam ale mio to jak juz zacznie to nawet jak poboli to mam z tego satysfacje :p

Gość Vespertilio36
tez niebieskiego ale bez zelu jest tak samo jak nie mam ochoty albo dlugo sie rozgrzewac musze a przyznam ze po tabsach rzadko ochote mam ale mio to jak juz zacznie to nawet jak poboli to mam z tego satysfacje :p