Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3490

Czy będąc za granicą przyznajecie się, że jesteście Polakami/Polkami?

Polecane posty

ja tez slyszalam tu i tam, ze polki maja opinie latwych panienek bez oporow a z nikad sie to nie bierze przeciez. Tu gdzie mieszkam nie ma duzo polek, ktore by nie lubily sie lasic do kazdego... tylko, ze z drugiej strony kto z kim sypia i jak nie powinno nas interesowac i kazdy powinien byc oceniany z osobna a nie przez ogol czy to kolor skory, wlosow czy narodowosc mialaby decydowac o naszym charakterze, wiec jezeli sie spotykamy z osobami, ktore oceniaja przez pryzmat innych na podstawie tego, ze jestesmy z jednego kraju to od razu mozna sobie darowac znajomosc z takim ograniczonym czlowiekiem, nie sadzicie?

Gość ok.,a ja slyszalem,ze
Holenderki,Szwedki,to moze byc tak ekspresowo ,ze hej! A Francuzki tez-jak dobrze zagadasz-to,to akurat wiem ,-) A gdzie takie,co odrazu reka na tylek,to nie wiem...

Gość Polka we Francji
no,dzieki,ze to napisales . ja mowie bez problemu skad jestem-komplementy slysze,owszem-w ogole-o Polkach i szczegole ;-) ,bo tu taki styl...

Gość jestem za granica...
oczywiscie,ze mowie,ze jestem Polka...

Gość simaaa
do stewardesy jedna z najw lini lotniczych w europie..tzn? wizzair,easy jet,ryanair? pytam bo przeciez klientami tych rejsow sa w 80proc POLACY.. mozliwe ze pytam retorycznie.:) nawet british airlines i lufthansa ma polskich pasazerow w rosnacym procencie.;) wciaz europa..

Gość w sumie
to stewardessa moze nie stewardessa? W samolotach "wielkich europejskich linii"facet nie zlapie stewardessy za tylek ,chyba,ze jest kopniety czy pijany.I nie ma co glosic o reputacji Polek...

Gość Wkurzony kij
Jeśli taka opinia o Polkach jest to ktoś ją musiał ukształtować. Dobry ten przykład ze stewardessą, dobitnie stwierdza co o nas myślą, a od niej się odczepcie bo dziewczyna tylko prawdę powiedziała, to nie ona jest winna a te co się puszczają i psują opinię innym.

Gość oj przestancie
nie przyznaje sie bo Polka nie jestem.