Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arkadiuszonyszko

nie czarujmy się, są dwa powody mojego niepowodzenia wśród kobiet

Polecane posty

Gość arkadiuszonyszko

jeden głowny to taki, że nie mam kasy i nie mam perspektyw na to aby ją zdobyć.. no jestem nikim generalnie a drugi też bardzo ważny, że jestem niski (172cm), wiele razy słyszałem od kobiet ze faceci z takim wzrostem są do dupy... nic dziwnego, że mam 24 lata i nigdy nie byłem w żadnym związku

Nie mow tak. Sa kobiety ktore nie patrza jedynie na wzrost czy kase. Zobaczysz, znajdziesz wybranke serca w swoim czasie, keidy bedzie Ci to dane.! Ja mialam wysokiego faceta, wlasciwie to mam, ma 190 i co z tego, skoro w waznym dniu mojego zycia - w moje urodziny tak po prostu mnie olal, zostawil, porzucil.. :'| Wzrost nie jest czynnikiem decydujacym w milosci, wiec glowa do gory! :)

Gość arkadiuszonyszko
witaminka sama sobie przeczysz.. pierw gadasz, ze sa kobiety ktore nie patrza na kase i wzorst a za chwile podajesz swoj argument gdzie wlasnie facet byl wysokim 190cm gosciem.. haha no zal:) a co do tego, ze sa kobiety ktore na to nie patrza to.. owszem, jakies mega pasztety,ktore po prostu nie maja szans u takich gosci :O

Gość młody jesteś
wszystko przed Tobą

No a czy ja powiedzialam, ze wybralam go ze wzgledu na wzrost? Wlasnie nie! Chcialam Ci jedynie pokazać, ze wzrost nie jest czynnikiem decydujacym o zwiazku i to, ze jestes niski nie oznacza, ze nie mozesz byc swietny w zwiazku. Przeciez kobiety nie leca na wzrost, bo nie jest nigdzie zapisane ze wysoki = dobry partner, a niski = zly. To chcialam powiedziec ;)

Gość arkadiuszonyszko
/// No a czy ja powiedzialam, ze wybralam go ze wzgledu na wzrost? /// no jasne, ze nie.. bo to przychodzi automatycznie, ale jestem przekonany ze ten sam facet ze wzrostem 170 juz by cie nie zainteresowal i nei sciemniaj ze by tak nie bylo

Gość co sie dzijejejfjef
Czasem tak czytam wasze wypowiedzi i po prostu nie moge.. W okół jakich kobiet wy się obracacie??!! Jaka kasa? One chodzą z centymetrem i mierzą ile masz wzrostu? Niektóre kobiety są niskie. I co jak któras ma 160 to musi miec partnera który ma 2 metry? Co za bzury

Gość arkadiuszonyszko
każdej której opisujesz kogoś i mówisz "jest wysoki" to odrazu kazda "oo super".. one wprost nie mowia, ze facet musi byc wysoki ale podswiadomie wybieraja tylko takich.. a niscy po prostu nie krecą kobiet

Otoż tak nie bylo, bo moj chlopak, na poczatku znajomości fizycznie nie podobał mi sie jakos strasznie... Szalu nie bylo, nie zwracałam uwagi na jego wzrost wowczas, tylko rozkochal mnie w sobie swoja osobowością, intelektem. Moj tato ma np 170 wzrostu i uwazam, ze jeszcze nie spotkałam rownie wspanialego meza jak On. Wiec jednak nie wsyztski kobiety patrza na wzrost ;)

faceta ktory bylby wspanialszym mezem jak On.. no wiecie o co mi chodzi ;p ja juz z nadmiaru wrażeń z dzisiejszego dnia tak nieskładnie pisze ;p Żeby sie ktos nie przyczepil ;p

Gość Eugeniusz Tromba
Żródło Twojego niepowodzenia to kompleks pustej kieszeni i kompleks niższego wzrostu. Kompleksy i brak pewności siebie to cechy, którymi kobiety gardzą, bo w ich oczach nie jesteś facetem zdolnym dźwignąć brzemienia posiadania rodziny. A więc od dziś jesteś facetem, który nie ma kompleksów i dąży do celu aby w przyszłości móc założyć rodzinę i być jej wodzem Powiedział facet 174 cm wzrostu który nie pamięta nawet imion wszystkich kobiet z którymi był

Gość buquile
Włosi nie musza za dużo robić by zdobyć polkę za granicą. Za innymi nacjami włączając swoją muszą się uganiać

Gość arkadiuszonyszko
DKW.. pierdolisz jak najęty, po pierwsze mowisz ze nie jestes wysoki a masz 185cm.. ja jebe, wielu facetow dalo by wiele aby miec taki wzrost po drugie, przestan pierdolic o genach, tu nie chodzi O ZADNE GENY tu chodzi po prostu o to, ze kobiety kochaja wysokich facet jak patrzy na sexowna niunie to go kreci bo ma wizje jak ją rucha a nie mysli o zadnych genach.. tak samo jest u kobiet, po prostu wysocy faceci sie podobaja niscy a do tego bez kasy-odpadają

Gość Anitkaaaaa
raz bylam zakochana w facecie ktory mial taki wzrost jak ty ale on mial kase i udawal ze jest niezlym kogucikiem, udawal takiego zabijakie a raz spotkalam sie przez intenret z chlopakiem ktory tez byl niski ale zalosny w dodatku smierdzial czyms splesnialym! byl upal a on byl ubrany w dlugie spodnie, koszule z dlugim rekawem i pelne buty ze skory! ciagle za cos przepraszal i mimo ze dopiero sie poznalismy to zachowywal sie jakby mu starsznie zalezalo i bardzo bal sie cos popsuc. slowem byl zalosny. no ale nie szlo wcale o wzrost tylko caloksztalt nawet ten zapach plesni bym wybaczyla gdyby mial charakter

Gość rudamenda
pi****cie z tym wzrostem wszyscy po kolei bylebyś nie był niższy ode mnie(165) obyś tylko nie miał zeza, bo kocham piękne oczy

Jasne, bo w związki wchodzą tylko bogaci faceci 1,84m wzrostu. Sama mam 1,70, byłam z facetem wzrostu 1,76 i nie uważałam by był przez to mniej męski. Także nie przesadzaj. A co do kasy - jak masz głowę na karku to byt sobie i rodzinie zapewnisz.

Gość laska z miasta
Jesteś niski a jak twoja facjata ? jesteś przystojny ? Pracę jak się szuka to się znajdzie.Chyba masz jakiś zawód wyuczony nie ?

Gość dck
e, tam, sama prawda, dla mnie facet zaczyna się od 175 cm wzrostu przy czym palant, który mówi, że "nie pamięta imion wszystkich kobiet, z którymi był" zostałby błyskawicznie kopnięty w dupę

Gość Mam podobnie autorze jak Ty
mnie też nie chcą ale to inne przyczyny 1. nie mam prawka 2. jestem zbyt dobrze wychowany (porządny)

Gość i bardzo dobrze Ci tak
Ty chamie jebany ! nie masz szacunku do kobiet!

Gość arkadiuszonyszko
// Chyba masz jakiś zawód wyuczony nie ? // nie

Gość do Luna_s20
ale pewnie dobrym autem twoj facet nadrabia swoj wzrost

Gość Abbcca
Wzrost i kasa to najważniejsze cech mężczyzny - jak nie masz któregoś nich NIC już ci nie pomoże,a ten temat tylko to potwierdza - żadna nie leci na wzrost i kase, ale każdej wybranek dziwnym trafem ma albo jedno albo drugie :(

"żadna nie leci na wzrost i kase, ale każdej wybranek dziwnym trafem ma albo jedno albo drugie" he he he