Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FnCe 40

Ja mężatka...on kolega z pracy..

Polecane posty

Gość FnCe 40

Witam Jest w pracy kolega który mnie kręci, ja jestem mężatką ale mimo to myślę o nim. Przez jakiś czas wydawało mi się że ja mu się również podobam, ale od momentu gdy mój mąż przyjechał po mnie po pracy on nie chce ze mną rozmawiać. Jednak jego zachowanie jet dziwne...Po pracy zamieniłam z nim dwa zdanie a on od razu stwierdził że " kierowca na mnie czeka " choć to było nie możliwe, bo mój mąż był w pracy. Co najdziwniejsze nawet zwrócił uwagę na to jaka jest marka i kolor mojego auta. Gdy rozmawiałam z innym kumplem z pracy a on akurat przechodził, to tak patrzył jakby chciał coś powiedzieć, ale nie odezwał się ani słowem.... Pomóżcie mi go zrozumieć bo ja nie wiem co mam myśleć ....

Narobiłaś mu nadziei nie mówiąc że masz męża, po prostu. Czuje się zawiedziony, oszukany, ale nie może Ci tego wprost powiedzieć bo nic sobie nie obiecywaliście. Najpewniej ma żal do siebie samego, i wylewa go na Ciebie. A teksty w stylu "kierowca na ciebie czeka", są niczym innym jak dziecinną próbą, jak na nie zareagujesz, czy dasz do zrozumienia że faktycznie ktoś czeka, że jest ktoś na poważnie, czy odpowiesz że to był kuzyn, szwagier czy kto tam jeszcze. Zdaje się że facet szuka sobie kogoś na poważnie, więc szkoda zawracać mu zadek na jednorazową akcję.

Gość zachowuje sie idiotycznie
Ten kolega zachowuje sie smiesznie. To ze zapamietal twoj samochod to normalne u facetow, oni to zauwazaja.