Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghfhgjkhggkjk

Brzydzą mnie kobiety z ciemnymi oczami i ciemnymi włosami...Nie wiem dlaczego

Polecane posty

Gość fghfhgjkhggkjk

Najgorsze polączenie, brazowe/czarne oczy i ciemne wlosy, karnacja obojetna. W tkaich oczach widze...pustke, nic, null :O Kompletna aseksualnosc... Chcialbym jakąs podobną do mnie, np z zielonymi oczami( najladniejsze) lub mieszanką wszystkich kolorow, brazu, zieleni i niebieskiego, brazowe wlosy, rude lub ciemny blond... skora w kolorze brzoskwini, nie opalona ale nie blada..z widocznymi brwiami i rzesami ! do tego wysoka, elegancka typ businesswoman w srebrnym mercedesie :classic_cool: tylko gdzie taką znalezc

Gość Freleeee
narcyz!!!!

Gość szatynka jasne oczy ,,
oczywiscie tego mercedesa to ty jej kupisz :classic_cool:

Gość sdddsadsaaSF
mnie brzydza blondyni ,ich kudly biale na jajach, fujjj

Gość ja nie lubie brunetow
szczegołnie brzydko sie starzeja i wierz mi, że lepiej wyglądają blond włosy na jajkach niż siwe rasowego bruneta

Gość fghfhgjkhggkjk
Oburzacie sie bo jestescie wstrętnymi brunetkami fu pewnie bez autka. Ja nie jestem ani blondynem ani ciapatym brunetem. Mercedesa mam swojego ale czarnego, przydalby sie srebrny kabrio :) gdzie szukac takiej pani...chyba do Warszawy musze pojechac pod jakis biurowiec :)

Gość z diamentowa kartą
a mnie odraża twoje bezmózgowie i świnskie ślepia , bo najipeikniejsze oczy są ciemne brązowe , ale ty masz traume :D co zostawiła cie :D super jeszcze mogła jebnąć z piątki w pusty łeb pozdrawiam odyńca

Gość Ciekawa Anka
Czarne oczy mają żydówki i męscy potomkowie pejsatych. Polacy mają niebieskie lub szare oczy (wynika to ze strefy klimatycznej) z przewgą blondynów.

Gość jateżfacet
a to ciekawe, tyle że z gustami się nie dyskutuje a ja jestem facetem który zdecydowanie preferuje brunetki i ciemne błyszczące oczy, a zupełnie nie widzę nic pociagajacego w blondynkach czy rudych mam teorię że to zależy od wzorca matki moja matka była piękną ciemnowłosą kobietą, nadzwyczaj piękną i mądrą, wzorzec nie do spotkania, cos w tym jest

Gość sza_///
belluci ma chyba niebieskie oczy

Gość 3625io918
Koniecznie do W-wy.

Gość jateżfacet
no proszę jaki news o kolorystyce a twojej jakże mądrej wypowiedzi wynika , że 90% ludności na ziemi jest pochodzenia żydowskiego, bo zaledwie niecałe 10% ludności ma jaśniejsze włosy i oczy, lub prawie jasne i zbliżone do jasnych Mogę się załozyć że w twojej rodzinie też nie brakuje ciemniejszych włosów czy ciemnego koloru oczu w poprzednich pokoleniach, a więc "po krwi" musisz tez być żydem i nie ma inaczej nawet jesli jakimś cudem uchodzisz za blondyna

Gość sza_///
pomyliłam się, nigdy nie przyglądałam się jej - bardziej lubię mężczyzn :classic_cool:

znasz powiedzenie: oczy sa zwierciadlem duszy? to wiesz ze w ciemnych oczach nie widac tyle co w jasnych...i tu sie zgadzam z toba, ale IDIOTYCZNIE BRZMI :O ze facet szuka kobiety w srebrnym mercedesie :O a w czarnym bmw ? mam wlasne( nie od jakiegos faceta)...tylko ze ja nie zwracam uwagi na takich bezmozgowcow dla ktorych miara czlowieka jest np. auto :P

Gość faktycznie obrzydliwe
Gość DOROTAYYYYY
Mam zielone oczy ,ale w życiu bym cie nie chciała.Odpychasz mnie i obrzydzasz swoją osobowościa :O

" W przejrzystych oczach przejawia się czystość duszy generalnien." Świetnie to ująłeś, coś w tym faktycznie jest. Błękitne, szare czy jasno zielone oczy są takie krystaliczne, można się w nich zagłębić, są takie tajemnicze, po prostu magia: http://www.voila.pl/179/tr29v/?1 http://www.voila.pl/180/8gjxn/?1 http://www.voila.pl/181/igdtv/index.php?get=1&f=1

Dobrze ze wasze oczy są zdrowe to najważniejsze Nie wazny kolor oczu wazne by były hipnotyzujące:-)