Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagienka87

Moj facet......co o tym myslicie?

Polecane posty

wczoraj sie klocilismy i nazwalam go glupim a on na to d obrze ze ty jestes madra a ja o co ci chodzi a on no dobrze ze ty jestes madra bo bez ciebie nie dalibysmy sobie rady !!!!! boze jaki on jest kochany wczesniej myslalam ze on mnie zdradza ale teraz wiem ze sie mylilam!!!

czego zazdroszczę? I dlaczego? Bo wyraziłam własne zdanie? ;] To po ch... pytasz ludzi co o tym myślą skoro zaraz będzie, że to zazdrość?I proszę powiedz mi czego ja bym Ci mogła zazdrościć??W ogóle to pewnie jakieś prowo...

skąd mam wiedzieć, że jest wspaniały? Nic na to jeszcze nie wskazuje. Poza tym mam swojego i za Twojego podziękuję ;)

hahahaha a skąd możesz wiedzieć za jaką mnie ma? Jesteś niemądra (delikatnie mówiąc)

bo ja mam przeczucia ma cie za tepa strzale i pewnie gruba jestes ja cie nie obrazam a ty mni tak

Gość powiem i ja....
nie znam Twojego faceta i nie słyszałam tonu w jaki powiedział do Ciebie że jesteś taka mądra i jeśli jest tak jak myślisz że on jest taki cudowny to gratuluje ale szczerze mówiąc jak przeczytałam ten Twój tekst to pierwsza myśl jaka mi przyszła do głowy była identyczna jak margirit.....ze było to wypowiedziane z ironią bo wiesz facet by musiał być jakąś dupą lub pantoflarzem jakby na tekst że jest głupkiem zareagował w taki sposób jak Ty to opisujesz i jeśli pytasz się o zdanie ludzi na forum to uszanuj ich zdanie taka jest podstawowa zasada dyskusji