Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszyscy sie dziwia

Wszyscy sie dziwia Ty sama? Nie masz chlopaka? mam dosc tego gadania

Polecane posty

Gość wszyscy sie dziwia

Czasami to tylko usiasc i plakac No jak to ..TY nie masz chlopaka? Ponad rok jestem singlem , spotkalam mnostwo facetow ale niestety nie 'do zwiazku' tesknie za byciem z kims, a takie gadanie wszystkich naokolo mnie dobija znajde go w koncu kiedys? nie dla nich , dla siebie

Gość jestem za za za
Ile masz lat?

Gość karola152
wiem co czujesz. ja czesto slyszalam na swieta czy urodziny lub imieniny od rodziny i znajomych w ramach zyczen zebym znalazla sobie chlopaka. az mi sie przykro czasami robilo z tego powodu, ale zawsze odpowiadalam ze nie szukam nikogo.

Gość wszyscy sie dziwia
25 ale ja zawsze bylam w zwiazku - 2 po 4 lata teraz jestem singlem od roku-wystarczy. uwielbiam spedzac czas z kims bliskim i nie przyjacielem od seksu a partnerem od wszystkiego

Gość jestem za za za
Może dlatego się dziwią, bo zawsze byłaś z kimś. Moim zdaniem powinnaś pobyć trochę sama. Rok to nie dramat. Młoda jesteś, pobądź ze sobą, poznaj się, a nie wiś na kimś ciągle.

Gość wszyscy sie dziwia
nie to nie rodzina- oni siedza cicho :) to Ci ktorych spotykam, znajomych etc moze nie jestem odpowiednia dla nikogo, nikt we mnie nie widzi partnerki tylko kolezankee??

Gość Ja zawsze byłem sam i się
przyzwyczaiłem do samotności. U mnie też wszyscy są zdziwieni, że sam jestem choć odpowiedzialny, słowny, zaradny, potrafiący gotować i zająć się dzieckiem. Pewnie po studiach jak już będę miał pracę i własne mieszkanie sytuacja się zmieni ale do tego czasu już nie będę pewnie chciał jakiegokolwiek kontaktu/związku z kobietą.

Gość wszyscy sie dziwia
ale ja nie chce sie przyzwyczajac ja jestem stworzona do bycia z kims

Gość inna sprawa
O jezu, jakie pierdolenie. ;/ Stworzona do bycia z kimś... Tak kurwa jak każdy.