Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagienka87

ludzie bogaci dluzej zyja

Polecane posty

jest to udowodnione naukowa po pierwsze sa madrzejsi bo stac ich na szkoly po drugie stac ich na lekarzy sa lepsi spolecznie duchowo psychicznie i finansowo wiec maja lepsze perspektywy

Gość szczerze,, ok ?
wypi.erdalay w podskokach, ok ? 🖐️

Gość Uroczy Szymuś z Bractwa Stali
Przecież w ogólnym rozrachunku motywy się nie liczą, ważne są tylko rezultaty.

Gość to prawda autorko
a to tego nie jedyny dowód Dlaczego bogaci ludzie żyją dłużej Brytyjscy naukowcy odkryli, że ludzie z wyższymi dochodami na żywo dłużej, a sekret długowieczności tkwi w bogatym , że ich organy produkcji wielu tak zwanych " hormonu młodości " DHEAS , Według The Daily Telegraph . Siarczanu dehydroepiandrosteronu (DHEAS) - hormon wytwarzany głównie kory nadnerczy i gonad. Szczególnie aktywni tego hormonu młodzieży. Jednak w ciągu życia poziom tego hormonu spada. Naukowcy z University College London ( University College London) przeanalizował poziom DHEAS w ponad dziesięć tysięcy osób w wieku powyżej pięćdziesięciu lat. Okazało się, że ludzie z wyższym statusie społeczno -ekonomicznym status, poziom DHEAS jest znacznie wyższa niż z innych przedmiotów . sami badacze Podobne wyniki można łatwo wyjaśnić . Życie polega na konsumpcję bogatych ludzi więcej zdrowej żywności, uprawiania sportów i częste przerwy. I wszystkie te czynniki w pewnym stopniu wpływać na długość życia. by the way, oprócz DHEAS , ciało bardziej zamożnych osób wykryto również wysoki poziom czynnika wzrostu IGF-I , które pomagają radzić sobie podkreśla i wspiera podstawowe procesy biochemiczne w organizmie. źródło www.realt5000.com.ua Masz rację dziewczyno

i co nie zatkalo teraz prosze o przeprosiny kto myslal inaczej ja nie jestem byle kim i wiem co pisze