Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mr. Testosteron

Samotne matki to kobiety gorszej kategorii

Polecane posty

Gość harakirriririri
A ja bylam samotna matka bo kopnelam mojego bylego w doope jak tylko sie dowiedzialam ze mnie zdradza. Bylam wtedy w drugim miesiacu ciazy ale pomimo tego mialam na tyle sily zeby kazac mu sie pakowac i w 15 minut wyyebalam tego cholernego dziwka z mieszkania ( meska wersja dziwki to dziwek). Urodzilam przepiekna dziewczynke, szybko wrocilam do swojej wagi, odnioslam sukces zawodowy i dziwek zaczal piszczec bym go przyjela z powrotem. Ale ja go mialam gdzies, nawet nie splune w jego strone. Poznalam wyksztalconego, dobrego i skesownego mezczyzne. Mojego ksiecia z bajki. Zalozylismy rodzine, moja corka podrosla, mysli ze P. jest jej ojcem a w sadzie toczy sie sprawa o odebranie praw dziwkowi bo chce aby P. adoptowal moje malenstwo. Przez rok bylam samotna mama, ale ani przez chwile nie bylam gorszej kategorii. Czy tyko dlatego ze wy faceci jestescie dziwkami mozecie cala odpowiedzialnosc za wasze uposledzenie zrzucac na nas, kobiety? Chyba nie bardzo!

Gość harakirriririri
Ta dzeewka, ten dzeewek*

Gość Mr. Testosteron
harakirriririri Skoro wykopałaś go na początku ciąży to mogłaś ją usunąć, przynajmniej byś się nie zhańbiła samotną ciążą i samotnym macierzyństwem, byś znowu była prima sort, a tak to dupa.

ja byłam samotną matką prawie 4 lata. teraz jestem szczęśliwą mężatką. uważam że ludzie którym się nie udało a maja dziecko z poprzedniego związku, maja "gorszy start" ale nie znaczy że sa gorsi. pamiętaj że są mężczyźni którzy nie mogą mieć swoich dzieci z różnych przyczyn. - czy wg ciebie oni też są ludźmi gorszymi skoro nie mogą dać kobiecie potomka?

Gość harakirriririri
Mialam 29 lat i chcialam miec dziecko. Jestem dumna z mojej corki. Jestem odpowiedzialna za swoje ruchanie. Nie to co wy nedzne karykatury faceta!

Gość Mr. Testosteron
"uważam że ludzie którym się nie udało a maja dziecko z poprzedniego związku, maja "gorszy start" " Nazywaj to jak chcesz, ale natury nie oszukasz.

Gość Mr. Testosteron
tyśka911 Niepłodność mężczyzny, a łożenie pieniędzy na cudzego bękarta i co za tym idzie bycie jeleniem to dwie różne sytuacje.

Nie rozumiem, jak można tak okrutnie oceniać samotne matki. Są głupie pindy szukające frajera i sponsora dla swojego dzieciaka ale są też wspaniałe kobiety, ktore swiadomie sie zdecydowaly na dziecko a to facet-tatuś nawalił.

Gość Mr. Testosteron
dziunia z tapetą Widziały gały co brały, naiwniaczki często decydują się na dziecko po krótkim czasie związku żeby usidlić faceta, a tu zonk on się im nie daje, a one zostają z brzuchem. Same.

a ja uważam, że dobrze, że autor tak myśli- przynajmniej nie będzie dupy zawracał jakiejś samotnej matce. Debil zawsze zostanie debilem- a autor niestety to idealny przedstawiciel tego typu :):)

Mr. Testosteron - marne te twoje wywody. az szkoda że tu weszłam.. kończę dialog z Tobą, bo nie godzien jestes ze mna rozmawiać.

Gość a gdzie autorka?
he he he chyba tylko w Polsce:) bo kobiety z dziećmi są idealnymi partnerkami na żony np we Francji;) idx się lecz człowieku i ie rozmnażaj się nigdy bo zaśmiecasz jedynie planetę

Nie ma co dyskutować z autorem jest apodyktyczny i niesprawiedliwy. Mysleniem dorównał by 10 latkowi. Wg Ciebie aborcja to rozwiązanie?! Szkoda że matka Twoje Cie nie wyskrobała bo nędzna i parszywą osoba jesteś. Nikt sie taka szumowina nie będzie przejmował a żadna normalna kobieta się z Toba nie zwiąże i dobrze ! Takie plemniki przekazywać dalej ? o nie lepiej chemicznie wykastrować

Gość Mr. Testosteron
"bo kobiety z dziećmi są idealnymi partnerkami na żony np we Francji" We Francji? Chyba jedynie dla murzyna albo dla ciapatego, którzy przy okazji będą dobierać się do tych bękartow, bo u nich kulturze nie ma czegoś takiego jak pedofilia.

Gość Mr. Testosteron
"Wg Ciebie aborcja to rozwiązanie?! Oczywiście, że jest to rozwiązanie i to nie głupie.

Matka nie jestem ale spotkałam się z opiniami, ze kobieta z dzieckiem to dobra kandydatka na partnerkę,bo bardziej odpowiedzialna, troskliwa, nie osacza faceta bo ma coś poza nim i tym podobne - opinie z ust mężczyzn ..

Gość Mr. Testosteron
"opinie z ust mężczyzn" Chyba cip, bo mężczyznami to oni na pewno nie byli.

Gość a gdzie autorka?
akurat się mylisz i to bardzo ale cóż.. Francuzi kochają dzieci!i piszę Francuzi a nie emigranci! co więcej posiadanie dziecka ,nie ważne czy biologicznego czy tez przysposobionego jest wielkim honorem i powodem do dumy bo tworzysz RODZINĘ ale co ty możesz wiedzieć jak poza swą głupotę się nie wychyliłes?

Autorze Twoje wypowiedzi sa godne politowania. Uwłaczasz swojej męskości bo facet z jajami umie wziąc na barki w imie miłości nie swoje dziecko,no ale cóz podróbka faceta nigdy tego nie zrozumie. Twoje 'mądrości" nie pasuja do swiata,który nas otacza. Nie chcesz kobiety z dzieckiem ? nikt Ci nie kaze . Żalosne

Gość Mr. Testosteron
a gdzie autorka? Skończ już z tymi bzdurami, schemat jest taki sam na całym świecie: Facet mając do wyboru nieródkę i samotną matkę wybierze tę pierwszą.

Gość harakirriririri
Wiekszosc facetow to tzipy bo nie umieja dotrzymac slowa, zachowuja sie jakby chooya na smietniku znalezli, koorwia sie i potem zwalaja na baby. W wiekszosci jestescie zalosni.

Gość a gdzie autorka?
doucze ci e jeszcze troch e bo widać do szkół zbyt długo nie uczęszczałeś a le otóz religia islamu czy jak to rasistowsko nazywasz "ciapatych"zabrania pedofilii za mało zyjesz na tym świecie i zbyt jestes ograniczony by posiadać wiedzę na temat zycia i zwyczajów w innych krajach poza zapyziałą niestety Polską

Gość a gdzie autorka?
eh no to mnie rozśmieszyłeś:) widać ,że uczucia empatia to są całkowicie obce ci wyrażenia i nie masz nawet pojęcia o co w tym chodzi

Gość harakirriririri
Chyba ze ta samotna matka jest piekna i inteligetna kobieta.

Gość Mr. Testosteron
"facet z jajami umie wziąc na barki w imie miłości nie swoje dziecko,no ale cóz podróbka faceta nigdy tego nie zrozumie." Już nerwy puszczają? Ja mam prawo mieć wymagania do do swojej partnerki i nie chcę takiej z bękartem, co, myślisz, że jak będziesz wypominać takim facetom niedojrzałość, niemęskość czy niskie IQ to coś tym ugrasz? Jeszcze raz powtarzam, że żaden NORMALNY facet nie weźmie sobie kobiety z dzieckiem.

Gość a gdzie autorka?
nie warto z nim dyskutować,kolejny zakompleksiony maminsynek z penisem 10 cm..;)dzieczyny,zrozumcie go choc trochę,on musi tak bo inaczej jego własny jad zatrułby go od środka a tak wyrzuci to z siebie i spróbuje kolejny raz "postawić"swojego mikrusa he he he

Gość Mr. Testosteron
"otóz religia islamu czy jak to rasistowsko nazywasz "ciapatych"zabrania pedofilii" Mahomet poślubił Aiszę w wieku 6 lat, a skonsumował to małżeństwo jak ona miała zaledwie 9 lat. Do dzisiaj musliny nic sobie z tego nie robią i gwałcą dzieci, ale widocznie ty jesteś jedną z tych europejskich naiwniaczek, które poleciały na beżową pałę.

Gość a gdzie autorka?
nie zapomnij ty pseudo testosteronie że żeby wymagać czegokolwiek od drugiej strony to trzeba być wartościową osobą i miec do zaoferowania coś w zamian a ty co masz oprócz żałosnych poglądów?pewnie jeszcze 25 letnie rozsypujące się bmw :) tacy jak ty mnie tylko śmieszą:)

Gość harakirriririri
Moj maz jest bardziej meski i przstojny niz ty autorze moglbys sobie zamarzyc kiedykolwiek w swoim nedznym zyciu. Nota bene jego dwie byle laski tez byly samotnymi matkami. Obie byly modelkami Chanel.Obie byly tak piekne ze by ci szczeka opadla. Na szczescie dla mnie nie dogadali sie bo francuzki nie sa dobrym materialem na zony. Polki lepsze ;-)