Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kurede ale mi sie podobaja ale

kupujecie ubranka MAYORAL ?

Polecane posty

Gość Kurede ale mi sie podobaja ale

nie staccc

Gość MamaOla24h
Ja kupuję :) Może nie wszystkie, ale tak na wyjątkowe okazje, święta, urodzinki itp. :) W tym sklepie http://babybaam.com/ jest całkiem spory wybór i można trafić na promocje :)

Gość gość
no i gdzie tam jest mayoral?

Gość gość
temat stary, ale napiszę. Nie kupiłabym tych ciuchów, bo są bardzo drogie, w dodatku sens ma cała stylizacja, a nie jeden ciuch. A to już naprawdę spory wydatek, tym bardziej, że jedna to za mało;). Dla tych, którym nie przeszkadza fakt, iż ciuch z poprzedniej kolekcji, polecam wyprzedaże w Smykolandzie, ja kupiłam bluzę za 60zł (gruby polar z futerkiem w środku), to jest 50% ceny. Na szczęście bluza pasować będzie do ciuchów ze Smyka, F&F czy Hima. Zastanawiam się jeszcze nad zimową kurtką, bo jest piękna, ale za cholerę nie wiem, jaki rozmiar kupić.

Gość gość
Ja nie kupuję, ale dostałam parę ubrań od kuzynki po jej synku i nie są w najlepszym stanie, np bluza zmechacona, sweterek rozciagniety na sciagaczu. W o wiele lepszym stanie są ubrania z ff czy smyka, a ceny zdecydowanie niższe.

Ja uwielbiam tę firmę, ale głównie kupuję je na promocji, bo są trochę drogie. Ostatnio trafiłam na fajne zniżki na http://moda.dziecieca.com.pl i udało mi się kupić sporo rzeczy dla Małej :) polecam szukanie promocji w sklepach internetowych!

Gość gość
A ja nawet nie znam tej firmy

Gość gość
a ja znam i polecam www.katiluu.pl

Gość Tania babeczka125
Tandeta jakich mało. Kto kupuje dzieciom ciuchy 100% poliester

Gość gość
Tak <3 moda i wygoda

Ja swojemu synkowie nie kupuję ubranek z poliestru. Ubranka muszą być zdrowe. Ostatnio kupiłam świetny komplecik spodenki i T-shirt w sklepie www.lalalo.pl Komplecik jest rewelacyjny, mimo że biały, świetnie się trzyma. Mój synek bardzo lubi swoje misie :-). Nosi je wszędzie. Ostatnio przyszedł z przedszkola cały umazany dżemem. Myślałam, że już nie dopiorę, ale wymoczyłam, zaprałam i się odeprało :-)

Gość Annaya32

Te ubranka są świetnej jakości. Nie mówcie że coś na co was nie stać od razu jest gorsze. To nie prawda. Nawet po praniu są w idealnym stanie. I są O wiele lepsze niż te że smyka. A ubranka każdej firmy po kilku dzieciach będą zmechacone czy porozciagane. 

Gość gosc

Dostałam kilka od teściów, drogie a jakość wcale nie lepsza. Kurteczka 140 zł, poliester, bez bawełnianej podszewki, ...enka sztywna, nieprzyjemna (akurat taki model) z poliestrem 50%, nie polecam