Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nastolatka.

Chce mi sie śmiać i płakac naraz :D Ale bardziej śmiać !!!

Polecane posty

Zamknęli moją szkolę więc całą klasa przenieśliśmy się do innej (3 gimnazjum), Wyszliśmy ze szkoly, większość klasy idzie na ten sam przystanek i jakies 100 m od szkoły zaczepiło nas dwóch chłopaków po ok 18 lat. Najpierw pytali o szkoęł a nagle wyjechali czy nei chcemy jakiegos palenia albo dragów :o Co to jest !! Rozpoczęcie roku szkolnego, pierwszy dzien nowej szkoły i diler :o Wczęnsiejsza szkoła była niecały kilometr bliżej i przez dwa lata nie było ani jednego.. No i to smieszne, ale zdrugiej strony przerażające ...

Gość jfujgiu
a ile Ty masz lat?

napisałam .. 15. I poprostu trochę się martwię. bo owszem, czasami sie napije (ale to okazyjnie , a w sumie teraz podpisałam roczną abstynencję, nie palę, nie ćam) i boje sie o znajomego, który kiedyś jarał i kilka koleżanek, które mówiły, że chcę spróbować..

Gość jfujgiu
a ile Ty masz lat?

Gość NastoIatka
biorę tylko dopalacze :classic_cool:

Gość defcw
też,przyzwyczaj się i olewaj ich

Gość ZNOWU TY
SPIERDALAJ PASZCZURZE

boże.. Dalibyście człowiekowi druga szansę. Wiem, że źle się wtedy zachowałam, jak pusta blondynka i idiotka, żałuję tego, ale dostałam za swoje i się zmienilam..

Gość ZNOWU TY
ty ciągle się zmieniasz,chodząca na oazę idiotko,teraz już nie będziesz jedną z najładniejszych dziewczyn w szkole,rpzyzwyczajaj się :O:classic_cool::)

E tam. Ja chodzilam podobno do chujowego LO, pelnego degeneratow, a do dzisiaj nikt mi nie zaproponował nawet marysi :o Nie wiem, gdzie wy macie tych dilerów, rzućcie jakiś namiar.