Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moniczka:)

Elektroniczny papieros !!!!

Polecane posty

Hej ! mam do sprzedania elektronicznego papierosa firmy "Volish" Sama z jednego już korzystam a kupiłam dwa bo w zestawie "duo" bardziej się opłacało...i teraz jeden leży;/ Pojedyńcza szt. kosztuje 199 zł. ja za zestaw zapłaciłam 250zł. Co do mojej oferty to sprzedam papierosa wraz z dodatkowym kartomizerem i wymiennym ustnikiem za 100zł. Wystarczy tylko dokupić sobie ładowarke (koszt ok 20zł) na początek nabije również papieroska żebyście mieli co popalić :)

w TEJ CENIE KUPI SIĘ JUŻ E-PAPIEROSA Z ŁADOWARKĄ TEJ SAMEJ FIRMY, NIE WIEM GDZIE KUPOWAŁAŚ JA W GALERII:)

Można w tej cenie kupić papierosa tej firmy tylko starszą wersje ... Ta jest jedna z najnowszych i dlatego taka cena.

Gość MalaWiedzma1988
A jaka pojemnosc bateryjki?:) bo z tego co oglądałam e-papierosy to wyjątkowo małe pojemności:/400-500mAh,to bym musiała go co chwile ładować:/ A w ogóle to odzwyczaiłaś się od normalnych fajek?:)

Wiesz co nie moge się doczytać jaka pojemność jest bateri ale z mojego doświadczenia to starcza mi na jakieś dwa dni a pale dosyć sporo bo zwykłych papierosów wypalałam ok paczki dziennie i powiem szczerze że pierwsze dwa dni były cieżkie zupełnie odstawić zwykłe fajki ale teraz jest super bo pale tylko elektronicznego (drugi miesiąc) Zwłaszcza że są różne smaki liqidów dzięki czemu nie nudzi mi się :)