Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyiyti7uy

Dziewczyna w której się zakochałem związała się z cieciem :(

Polecane posty

Gość tyiyti7uy

Jestem załamany , może mnie wyśmiejecie ale ok.Nie jestem gówniarzem mam 25 lat , miałem już jeden poważny związek który nie wyszedł i parę nic nie znaczących.Od dwóch lat jestem sam, pół roku temu poznałem pewną dziewczyną ona ma 21 lat i jest koleżanką mojego kumpla.Obraca się w całkiem innej sferze niż ja.Poznaliśmy się , świetnie się nam gadało i od tamtego czasu miałem nadzieję że zakręcę się obok niej i będziemy razem.Dziewczyna śliczna, szczupła mój ideał jeśli chodzi o punkt fizyczny.Ale ona zawsze odrzucała moje zaloty, nigdy nie byłem chamski, zawsze dobry i uczciwy wobec niej.W sumie myślałem że z niej bardziej taka chłopczyca bo zawsze tylko z kolegami miała kontakt niż z koleżankami.Dzisiaj wchodzę na facebook i patrzę że zmieniła status że jest w związku, ale co najgorsze ! Jej chłopakiem jest koleś który dwa razy kiblował w gimnazjum, nie ma zębów, pali trawę i nadużywa alkoholu.Wszystkie laski w okolicy unikają go jak ognia a ona z nim jest! zastanawiam się jakim cudem wybrała takiego kolesia, no naprawdę mogła by mieć każdego a ona wybrała takie debila :( Ja jestem przystojny, dobrze się prowadzę, mam pracę , jestem inteligentny a ona związała się z takim totalnym cieciem :( Na fejsie ma pełno zdjęć z nim jak się całują, obmacują no po prostu nie mogę na to patrzeć :( jakie to życie jest niesprawiedliwe

Gość iza nowak
Coz poradzic.. mniemam ze to jakis dresiarz.. moze imponuje jej Jak koles zgrywa chojraka, sam napisales ze jest chlopczyca.. skoro dodaje fotki jak sie caluje z gosciem bez zebow to swiadczy tylko o niej wiec nie lam sie ;))