Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozalka23

czy to plamienie implantacyjne??

Polecane posty

Gość rozalka23

hej, z mężem staramy sie od roku o dziecko. w niedziele zauważyłam na bieliźnie niewielką plamkę brązowego śluzu. na początku myślałam że to okres no ale okres mam na tą sobotę. do tego boli mnie brzuch jak na okres. nie chce znowu się rozczarować :( i moje pytanie do tych kobiet co miały podobnie jak ja czy miały takie plamki i taki ból podbrzusza:( doradźcie :(:(

Gość ja miałam żywą, jasną czerwoną
krew przy implantacji

najlepiej zrób w laboratorium badanie z krwi beta hcg, ono jest bardzo precyzyjne i jesli jestes w ciąży to napewno badanie to wykaże..

Gość rozalka23
mieszkam w małym miasteczku i u nas jest jakis pokój niby labolatorium w przychodni no ale nie wiem czy tam można zrobić prywatnie

hm.. no to może być problem, pewnie nie zostanie ci nic innego jak czekać do soboty i jak nie przyjdzie okres zrobić apteczny test.. wierzę że nie możesz się doczekać i chciałabyś wiedzieć już.. ja jak pamiętam jak byłam w ciąży z synem akurat byłam z mężem nad morzem i miałam takie kawowe plamienie i nawet się wściekałam, że mi się przez zmianę klimatu okres przesunął.. nakupiłam podpasek a za dwa dni goniłam męża do apteki po test bo jak się na plaży położyłam na brzuchu to poczułam jakiś dziwny ucisk i dyskomfort i się okazało że dwie kreski były hehe czekaliśmy na nie cztery miechy.. teraz czekam na drugie dwie krechy ale idzie znacznie gożej..;(

Gość rozalka23
oooo :D a też bolał cie brzuch jak na okres?

Gość takumnie
Przepraszam, ale opiszę ci dokładnie moją sytuację. My staraliśmy się trzy lata i pewnego pięknego czerwcowego dnia kiedy za potrzebą poszłam do łazienki i wycierałam się papierem zobaczyłam na nim odrobinkę krwi lekko wymieszaną ze śluzem. Dosłownie jak główka od szpilki. Po latach prób i nieudanych interwencjach lekarskich przemknęło mi przez myśl, że to implantacja, a później sama stuknęłam się w głowę, no bo niby jak - tak samo by się udało:) i zapomniałam o tym od razu, wytłumaczyłam sobie, że to jakieś podrażnienie. Po ok. tygodniu zaczął mnie bardzo boleć brzuch, jak każdego miesiąca. Dokładnie identyczny jak przed okresem, wzięłam nawet tabletkę, a tu @ nie było śladu!!! No i udało się, a brzuch tak jak na okres bolał mnie do 9 tygodnia ciąży, choć po 1,5 tygodnia był słabszy. Nie chcę robić ci nadziei, ale tak w rzeczywistości objawy bardzo wczesnej ciąży są IDENTYCZNE jak na @, a osoby, którym od 4 czy 5 tygodnia odczuwają inne objawy działa wyłącznie psychika. Trzymam kciuki:)

Gość rozalka23
ojej gratuluje ci :) też jestem dobrej myśli . podziwiam cię że tak wytrwałaś w tych trudnych chwilach :)

Gość takumnie
dzięki, a najlepsze to jest to, że właśnie w czerwcu po tych trzech latach oznajmiłam mężowi, że dość już mam obliczania i molestowania go, a czasem zmuszania się do wiesz czego. Stwierdziłam, że przez 2 miesiące będzie tylko wtedy kiedy ja mam ochotę i że odkładamy kasę na kolejne leczenie:) i wtedy właśnie dzidziuś postanowił, że przyjdzie na świat:) a teraz jednocześnie ogromnie się cieszę i denerwuję żeby wszystko było dobrze. Całe szczęcie M podchodzi z większym spokojem.

Gość takumnie
dzięki, a najlepsze to jest to, że właśnie w czerwcu po tych trzech latach oznajmiłam mężowi, że dość już mam obliczania i molestowania go, a czasem zmuszania się do wiesz czego. Stwierdziłam, że przez 2 miesiące będzie tylko wtedy kiedy ja mam ochotę i że odkładamy kasę na kolejne leczenie:) i wtedy właśnie dzidziuś postanowił, że przyjdzie na świat:) a teraz jednocześnie ogromnie się cieszę i denerwuję żeby wszystko było dobrze. Całe szczęcie M podchodzi z większym spokojem.

ja miałam też wszelkie objawy jak na okres.. cgyba tylko intuicja mi podpowiedziała by zrobić test., trzymam kciuki!

ja miałam też wszelkie objawy jak na okres.. chyba tylko intuicja mi podpowiedziała by zrobić test., trzymam kciuki!

ja miałam też wszelkie objawy jak na okres.. chyba tylko intuicja mi podpowiedziała by zrobić test., trzymam kciuki!

Gość rozalka23
jak w sobote nie będzie to zrobie w niedzielę :)

Gość rozalka23
napisze wieczorem w niedzielę :)

Gość takumnie
czekam i trzymam mocno kciuki:)