Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iwonaxx

Opinia o Flesh Agency

Polecane posty

Ja byłam na weselu prowadzonym przez dj Macieja Wilkanowskiego z Flesh Agency. Moja opinia jest w 100% dobra, potrafi rozkręcić wesele, przeprowadza świetne zabawy. Widać że angażuje się w to co robi. Gra muzykę każdego gatunku , dla każdego coś dobrego. Zawsze uśmiechnięty i miły dla gości.

Gość gość
DJ Flesh chyba teraz występuje pod pseudonimem MW- Maciej Wilkanowski? Bo też taką ma stronę-http://www.djmw.pl/. Jeśli tak to byłam na weselu, które prowadził i polecam. Bawiłam się świetnie i pozostali goście też. Bardzo mi się podobało, że był DJ i wodzirejem czy jak to się tam mówi- w jednym. Godny polecenia i tyle :)

Gość gość
Ja polecam też DJ-a Pawła z Flesh Agency- chociaż oni teraz się nazywają chyba Playdjs, bo widziałam, że strona im się też zmieniła na playdjs.pl. No w każdym razie DJ Paweł dał radę na imprezie sylwestrowej w Warszawie. To była impreza tematyczna- w stylu lat 20 :) Świetna muzyka, dekoracja, bardzo miły facet, elegancki i zabawny z bardzo otwartym podejściem do ludzi. I fajne, że korzystał z gramofonów, a nie z żadnego kompa jak to się u innych zdarza :)