Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania2222222222222222

Bardzo mi zle :((((

Polecane posty

Każdy sensowny facet mnie odrzuca po paru spotkaniach...staram sie ,ale chyba jestem nudna i nic na to nie moge poradzić. Wiec mnie przewaznie traktuja jak zabawke... Poza tym jestem mało zaradna w zyciu , studia mi zle ida i ogolnie jest do dupy. mam mało znajomych ... I jak mam byc śmiała i pewna siebie jak w dziecinstwie kazdy mi udowadniał ,ze jestem do nieczego... Naprawdę mam ochote z tym skonczyc i sie zabić bo po co mi takie zycie?

Gość kulka_26
A po co masz być śmiała i pewna siebie? Myślę, że Twoim głównym problemem jest to, że się nie akceptujesz. I że skupiasz się na tym, co Ci nie idzie. Nie każdy jest duszą towarzystwa, nie każdy musi skończyć studia i nie każdemu musisz się podobać!!! Piszesz, że się starasz. Prawdopodobnie starasz się pokazać, że jesteś kimś innym, niż naprawdę jesteś. Przebywanie w towarzystwie takiego człowieka jest bardzo męczące. Co lubisz robić w wolnym czasie? W ogóle lubisz cokolwiek robić? Proponuję Ci skupić się właśnie na tym i żyć sobie przyjemnie, zająć się sobą (fizycznie i duchowo). Nawet się nie obejrzysz, jak się zakochasz:) Tylko przestań się skupiać na cechach, których nie masz i mieć nie będziesz, bo taka po prostu nie jesteś.

niby tak i jestem miła ( a przynajmniej tak mi sie wydaje) ale nie potrafie poprostu być bardziej wyluzowana...ani interesujaca w rozmowie. no nie potrafie :( i jestem przez to skazana na samotnosc