Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 09876yui

Jak z nim zerwac?

Polecane posty

Gość 09876yui

Niewiem czy z nim zerwac dopiero jak znajde mieszkanie bo razem mieszkamy u jego rodzicow boje sie jak zareaguja wlasnie oni na to, nie wiem jaka bedzie sytuacja jak mu to powiem i bedziemy razem jeszcze mieszkac w tym samym domu wszyscy razem, boje sie okropnie.. :(

Gość fffffffffffffffffffffffuuuuuuu
czemu chcesz zerwać ?! :o

Gość 09876yui
powod jest nie wazny tak bardzo jak to ze nie wiem jak to zrobic mecze sie juz kolo roku! :( nie moge juz z nim byc

Od roku coś się wydarzyło i nie możesz z nim być tak ? Hmmm oświeć mnie proszę i tak Cie tu nikt nie pozna

Gość 09876yui
on niedlugo wraca z zpracy wiec nie moge za dlugo byc na forum, po prostu chcialabym planowac jakas przyszlosc z nim cokolwiek..zbierac na mieszkanie, wyprowadzic sie od rodzicow, moze miec plany juz jesli chodzio slub albo dzieci ,a onnie chce NIC, zupelnie nic nigdy! poweidzial mi to dosc nie dawno a jestesmy 2.5 roku razem, poki co to nigdy go nie ma wdomu bo ma kumpli i swoje zainteresowania ktore go pochlaniaja bez reszty

Wstrząśnij nim porządnie !!! To działa uwierz :) nie bój się, będzie ok, wcale nie chcesz się wyprowadzać, kochasz go

Gość 09876yui
ale co ja mam mu powiedziec .. ja juz szukalalm mieszkania na razie bez skutku, on powiedzial ze nie chce brac slubu bo to tylko papierek a i dzieci nie chce bo tylko wrzeszcza i do niczego mu nei sa potrzebne, wogole to mu pasuje takie zycie jakie ma teraz czyli siedzi u rodzicow na garnuszku (ja place swoja czesc zamieszkanie) chodzi do pracy a co zarobi to wydaje na swoje zainteresowania i praktycznie jak ma wolne to nie spedza czasu zemna tylko kolegami i na swoje hobby, po prostu go nie ma, nie wiem co by bylo jakbym na przyklad zaszla w ciaze.. to chyba mialabym sama to na glowie bo na jego pomoc nie mialabym co liczyc, brakujemi faceta konkretnego ktory jest juz dojrzaly chce cos osiagnac wzyciu i ma plan, ja tyle szkolen z pracy skonczylam pne sie do gory aon ciagle w tej beznadziejnej pracy jakby go nie bylo stac na cos lepszego

Gość 09876yui
musze leciec bo juz jest... wpadne tu pozniej,pa

Gość bywasz piekącym jadem
skoro cie to nie satysfacjonuje to nie siedz w związku w którym bedziesz nieszczęśliwa.