Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mętlik w głowie.

Ma dziewczynę a wciąż gapi sie na mnie... Chce czegos wiecej?

Polecane posty

Gość Mętlik w głowie.

Może mi coś poradzicie,tylko prosze o szczerość. Rok temu przyszłam do technikum, po feriach zaczął do mnie zagadywać chłopak o rok starszy ( choc nie sam na sam, najczęściej gdy byłam z kimś kogo zna). Niestety mialam ciezki okres i go spławiałam.Patrzył się za każdym razem prosto w oczy , trwało to 2 miesiące. W tym czasie zaczął się trzymać z moimi rowiesniczkami z innej klasy,ale nie olał mnie.W trakcie wakacji zwiazal sie z jedna z nich. Chyba nie jest jakiś super zakochany,w szkole rzadko do niej podchodzi,w ogóle jakoś tak... No ale nie wiem co się dzieje w jego sercu. Minęło kilka dni szkoły, widzę że patrzy na mnie jak przechodzę. NADAL. Czuje sie tak jakby on dziewczyny nie mial. Dzisiaj stalam z jedna dziewczyna z tej paczki, on do nas podszedl,a ja odeszlam :) Oczywiscie nie mam zamiaru odbijac go czy coś, ale co o tym myślicie? Czy mi się wydaje czy nadal mu się podobam? No chyba ze nie, to wtedy jaki moglby byc powod.Raczej nie narazam sie na smiesznosc ubiorem,zachowaniem czy wyglądem.

Gość bro .
odrób lekcje

Gość Mętlik w głowie.
Nastepny prosze:)

Gość Mętlik w głowie.
ostatnio na wuefie jak sie przebierałyśmy, to chłopaki na nas sie paczyli, a ja zdjełam stanik i zademonstrowałam wszystkim moją paranormalną zdolność klaskania cyckami w podłogę. Myślę, że się zakochał.

Gość Mętlik w głowie.
Ah chyba same pacany tutaj siedzą :(

Gość Mętlik w głowie.
podbijam . :)

Gość hahahahhahahahahaha
on chce cie jak nic przelecieć

Gość Mętlik w głowie.
Chyba tak, bo na długiej przerwie wszedł za mną do ubikacji i jak siedziałam na kibelku, to wyciągnął sterczącego fajfusa i kazał mi go całować :(

Gość Mętlik w głowie.
Gdyby chciał przelecieć to patrzyłby w biust itp,a patrzy w oczy i jak gada to normalnie a nie z podtekstami więc twoja teoria zostala obalona;)

Gość Mętlik w głowie.
;)

Gość hahahahhahahahahaha
faceci w ten sposób hipnotyzują dziewczyny, żeby poszły z nimi do łóżka (patrząc im w oczy) :P jakby patrzył ci w biust, to od razu bys sie zorientowałą o co mu chodzi, a tak to dajesz sie nabrać :P

Gość Mętlik w głowie.
ta od razu do lozka :P jak on chyba nawet sie wstydzi zagadac sam na sam. no i jest prawiczkiem