Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tinka321

farbowanie wlosow

Polecane posty

hej dziewczyny mam do was pytanie :) od jakiegos czasu planuje sobie zafarbic wlosy nigdy nie farbowalam wlosow trwala farba jedynie na kilka myc albo ta do 24 ale mniejsza o to ;) otoz mam dylemant nad doborem koloru .. nie jestem dokonca pewna czy chcialabym jasny braz, ciemny blond lub bardziej ciemniejsza tonacja typu ciemna czekolada, ciemny braz.. moj naturalny kolor to sredni braz a kolor oczu mam jasno zielony noi bardziej zastanawiam sie nad zmiana koloru na jasniejszy ale nie wiem czy bd mi ladnie dlatego prosze was o rade .. jaki kolor bardziej pasuje do dziewczyny o sredniej karnacji i jasno zielonych oczach :) z gory dziekuje :)

no ale jasnu czy ciemny? pewnie ciemny co? bo facety chyba z reguly wola kobietki o jasny oczach z ciemnymi wlosami prawda?

Gość 4trgftrrgggr
jak pofrabujesz na jasniejszy to zawsze będziesz mogła przyciemnić, odwrotnie nie bardzo

do 4trgftrrgggr no wlasnie tez tak sobie pomyslalam ..i dlatego gleboko zastanawiam sie nad jasnym brazem poniewaz chcialam troche odmiany gdyz zazwyczaj gdy farbowalam wlosy szamopnetkami itp to zawsze na ciemniejszy kolor.. hmmm ale z drugiej str gdy widze taka adriane lime to od razu chce miec taki kolor jak ona bo jej oczy podobne sa bardzo do moich i tak ladnie komponuja sie z jej kolorem wlosow .. noi mam dylemat nadal buuu

hehehe :D to fajnie ze mnie kochasz :D ale ja juz mam sloneczko swoja milosc ;) noi dzieki za rade hehehe ;)

ja się na farbowaniu tak do końca nie znam, ale czas jaki masz farbę na głowie może być istotny. Za krótko - wyjdą zbyt jasne - za długo wyjdą zbyt ciemne i tak trzeba utrafić. I tak też lubie ciemniejsze włosy u kobiety, ale długie ciemne włosy

Gość mazzzzzzzzyyy
zrob sobie najpierw jasny braz.. pochodz w nim z miesiac.. i po miesiacu zdecyduj jak sie czujesz w tym kolorze, i wtedy zdecydujesz czy farbujesz na ciemniejszy :) tak jest i byloby najlepiej

Gość dck
matko, a skąd mamy wiedzieć, jaki kolor będzie pasował, skoro nie wiadomo, jakim jesteś typem kolorystycznym? ja np. mam jak w opisie, a jestem zimą, choć pierwszą myślą byłaby wiosna, której pasuje zupełnie co innego. daj zdjęcie, to się okaże.