Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewierny Tomaszek

Czy wierzycie w związki karmiczne?

Polecane posty

Gość beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tak jest czerwona linia na tym DZ = 8 Droga Zyciowa = 8 tylko co to 8 znaczy?

Gość a jaa wierze
ja mam karmiczny związek z siostrą z rodzicami nie mam ale sprawdzałam w programie chłopaków którzy stawali na mej drodze była karma, jeden z nich był tuz po rozwodzie, nie chciałam sie z nim związać ale przyciąganie fizyczne było

Gość ja tez mam
DZ to droga zycia. Wasze drogi zycia sie pokrywają. A jaka suma zwiazku?

Gość ja tez mam
Wspólna droga zycia w sensie jaka jest? 8?

a gzie mam przeczytac sume zwiazku? widze tylko DZ = 8

Gość a jaa wierze
Sara Med a o czym Ty nam napiszesz?

sara med dobrze ze ty wiesz o czym piszesz :D

Gość ja tez mam
Ok, ale ta 8 to gdzie jest? Na samym dole jest biały kwadracik a obok Wspólna DZ. Co tam jest?

Gość ja tez mam
Aha, niektórzy uznają ten program za niekompletny i nie do konca dobry. Nie wiem, jak jest z nim w rzeczywistosci, ale jakies tam ogólne informacje daje. Poczytajcie trochę o tym, N anecie jest mnóstwo informacji. Wiem, ze jesli wspólna droga zycia zwiazku jest 7 to jest mega trudny (i potwierdzam to). 6 jest dobra dla związku.

no przeciez mowie ze 8 :-) ale co to ma znaczyc?

Gość ja tez mam
To oznacza, ze wasza suma zwiazku to 8 i tyle:P Związek o wibracji Liczby 8 Ta wibracja przynosi sukces, osiąganie własnych marzeń ale i dominację. Wszystko jest w waszych rękach. Spotkaliście się w dniu o wibracji 8. To dobrze zapowiadająca się relacja. Zasadniczym celem tego, że się spotkaliście, jest zapewnienia wam obojgu stabilizacji. To spotkanie to albo wielki sukces, albo spektakularna porażka. Jeśli jednak na samym początku waszej podróży ustalicie jasno i wyraźnie jakie są wasze cele, jaki jest cel „was jako tandemu - to sukces jest gwarantowany. Przynosi spełnienie w praktycznym wymiarze, pozwala na realizację ambicji parterów. Od samego początku macie poczucie rzeczywistości, wiecie, na czym stoicie. Macie w sobie odwagę aby walczyć o was, o siebie, o wasz związek. Jak nigdy przedtem bezbłędnie oceniacie uczucia pantera, odbieracie i odszyfrowujecie jego sygnały. Uważajcie na pewien aspekt 8, który prędzej czy później się ujawni, tj. skłonność do dominacji - kluczem do szczęścia jest partnerstwo, ani dominacja ani poddaństwo. Oboje macie takie same prawa jak i obowiązki. Nie pozwólcie też aby to co jest między wami zdominowało inne aspekty waszego życia. Macie prawo do własnych zainteresowań, przyjaciół, pasji. To nie umniejsza waszego uczucia. Pewność siebie i stanowczość nie wyklucza wrażliwości serca. 8 to liczba pracy i ambicji. Niech was nie dziwi to, że sporo „potu włożycie w ten związek. W zamian otrzymacie solidne wsparcie, bezpieczny azyl, w którym zawsze ilekroć będzie potrzebowali naładujecie akumulatory. Przyjdzie wam się również zmierzyć z wartością pieniądza. Wiecej info jest tu: http://www.noweezo.fora.pl/ogolnie-o-numerologii,10/program numerologiczny,1383.html

wielkie dzieki ale my nie jestesmy juz razem od 9 lat. jestesmy teraz tylko przyjciolmi razem bylismy 8 lat.

Gość a jaa wierze
ja też mam gdzie mogę znaleść tą interpretacje dla każdej liczb zwiazku??? podaj strone

Gość ja tez mam
W linku, który zapodałam. Tu tez cos jest: Cele związków w skrócie 1 To związek bardzo nowoczesny, otwarty na zmiany i mogący osiągać wielkie sukcesy pod warunkiem wspólnego działania. 2 Jest związkiem uczuciowym, opartym na emocjach i sentymentach. Wymaga bardzo dużo delikatności oraz wzajemnej uprzejmości i szczerości. 3 Osoby tworzące taki związek powinny się wzajemnie inspirować, by tworzyć piękniejszą rzeczywistość. Wspólnym celem powinna stać się ochrona przed złą energią, czaronowidztwem, oszustwami. 4 W tym związku trwa nieustanna nauka cierpliwości w wyciąganiu wniosków, aby mogły powstawać realne i perfekcyjne dzieła, mogą się stawać wzorem do naśladowania. 5 To bardzo dynamiczny związek, będący rodzajem „Koła Fortuny. Od partnerów wymaga spontaniczności i pełnej ufności. 6 Jest związkiem ponadczasowym, utrwalającym tradycje środowiskowe. Od partnerów wymaga wierności, lojalności i wyrozumiałości. 7 Związek duchowy oraz intelektualny. Wymaga od partnerów unikania wzajemnego osądzania, oskarżania oraz zachowania tego samego poziomu i kierunku rozwoju. Może powodować krzywdy, kiedy między partnerami nastąpi rozbieżność w filozofii życia. 8 W tym związku partnerzy mają za zadanie połączyć cele niematerialne z materialnymi. Jego wadą bywa (choć nie zawsze) walka o to, która z wartości jest ważniejsza. 9 Osoby powiązane tym rodzajem energii, poszerzają swoje horyzonty myślenia, uwalniają od ograniczeń i uzależnień. Jeśli tego nie zrobią, to mogą się wzajemnie zniszczyć, ograniczać. 11 Jest to związek doskonały. Wspólnym celem jest wzajemne dodawanie sił, dla triumfu otwartych i szlachetnych serc. Partnerzy są mocnymi i samodzielnymi osobowościami. Powinni wzajemnie szanować swój indywidualizm. Osiągają triumf miłości, więzi i szlachetności. Zanim to nastąpi, to czasem toczą między sobą walkę. 22 Taki związek mogą stworzyć osoby z doskonałą wibracją urodzenia. Jego celem jest miłość ponadwymiarowa, czyli karmiczna, która powinna przetrwać wszelkie nieporozumienia, oraz życiowe doświadczenia. 33 Osoby tworzące taki związek, mają własne wibracje doskonałe lub dotyczące osób wysoko rozwiniętych duchowo. Dlatego potrafią dokonywać istnych cudów, przemieniać rzeczywistość i wykreować lepsze czasy dla siebie oraz innych. Walcząc ze sobą, mogą rujnować siebie i innych czarnowidztwem i złożeczeniami. 44 To wyjątkowo rzadkie związki. Samo spotkanie tych ludzi można uznać za cud i zbawienie. Razem chronią istnienie ponad wymiarami. Walka między nimi, jest mało prawdopodobna. Oboje kierują się wyższymi imperatywami.

Gość ja tez mam
Numerologia jest fascynujaca, ale zaczełam z abardzo ją poznawac i tylko się denerwowałam, ze wg liczb to i to nie jest mi pisane.. Więc po prostu to "porzuciałam". Kiedyś ezoteryka ogólnie bardzo mnie interesowała. Jesli faktycznie chcecie się zapoznac ztematem - tak jak mówiłam w internecie info jest pełno. Są fora ezoteryczne. Tylko poszukać i czytać.

Gość a jaa wierze
ja też mam pomocy odpaliłam ten program przyznam ze ten co mam w domu jest inny wyszło mi wpólna DZ ciąg liczb wśród których jedna zaznaczona jest na czerwono , druga na niebiesko co mam brać pod uwagę z tych obliczeń??? help

Gość ja tez mam
Jula - 14 jako wspólna dz? Nie ma 14 jako drogi zycia...Drogi zycia sa od 1 do 9 plus 11,22,33,44.

Gość ja tez mam
jaa wierze - pierwsza liczbe, ewentualnie 2 pierwsze.

Gość a jaa wierze
pierwszą liczbę mam 1 potem 10 a co oznacza ta zaznaczona na czerwono i niebiesko? mam się tym nie przejmowac?

Gość a jaa wierze
ja też mam wklej mi proszę pełną interpretację dla liczny 1 bo nie mogę otworzyć tego linka

Gość a jaa wierze
co oznaczają lata pustki i miesiące pustki, nawet jest podana godzina?

Gość ja tez mam
Najepiej podaj ten ciąg liczb. Ja numerolozką nie jestem:P Są liczby, które sa długami karmicznymi tj. np 13,26 i nie pamietam jakie tam jeszcze. Czerwone liczby to długi karmiczne, niebieksie to liczby mistrzowskie.

Gość ja tez mam
Nie wiem czy te lata pustki i godziny są dobrze obliczone, ale to są lata w których np. "wszystko bedzie stac w miejscu".

Gość ja tez mam
Związek o wibracji Liczby 1 Takie związki zdarzają się albo osobom o niezwykłym poczuciu własnego „ja albo tym, którzy powinni popracować nad realizowaniem siebie właśnie przez pryzmat poczucia własnej odrębności i niezależności. Jak się będzie rozwijać wasza relacja, to jest prawie niemożliwe do przewidzenia, bowiem 1 niesie wolność w działaniu a co za tym idzie pewną nieprzewidywalność. To z pewnością jest związek bardzo kreatywny. Czekają was nieoczekiwane zwroty, wydarzenia, czasem „niebo czasem „piekło, ale raczej nigdy spokojny i bezpieczny stan. 1 to również ryzyko egocentryzmu - bycie razem to spotkanie się dokładnie w połowie drogi, drogi waszych marzeń, oczekiwań ale i obaw. Powiedźcie sobie o nich otwarcie. Uważajcie również na drugi biegun dominacji, czyli izolowanie się. To co się dzieje między wami dziś - jest zapowiedzią jutra. Czeka was dużo pracy nad każdym pojedynczym drżeniem serca, czy to z radości czy z obawy przed odrzuceniem czy stratą uczuć ukochanej osoby. Nie pytajcie, co będzie za rok, pięć, dziesięć. Teraźniejszość jest waszym najcenniejszym darem, poczujcie się bezpiecznie, bo macie siebie. Inni postrzegają was dwoje jako niezwykle niezależny od inny i twórczy tandem.

Gość a jaa wierze
podaje swój ciąg cyfr dla wspólnej DZ 1/10/19 na czerwono/28/37/46/54 na niebiesko/64/73/82