Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewierny Tomaszek

Czy wierzycie w związki karmiczne?

Polecane posty

Gość narazie czytam
jak sie dowiem napisze ci

Gość a jaa wierze
ja Ci wyjaśnie DZ 4 a wiem to dzięki ja też mam Związek o wibracji Liczby 4 Energia 4 zapewnia równowagę, poczucie stabilności. To zapowiedź wierności i porządku. Przyjdzie wam włożyć wiele pracy w to, co się zrodziło między wami w dniu o wibracji 4. Przygotujcie się na wysiłek i lekcję wytrwałości. Wasza miłość będzie rozwijała się wolno, ale za to na solidnych fundamentach. Waszym głównym celem powinno stać się zachowanie równowagi. 4 niesie ryzyko zbyt konserwatywnych i sztywnych zasad. Nie wszystko co nowe czy obce musi być złe. Odtwórzcie się czasem na świat. Zamiast być małym „jeziorkiem, bez wymiany wody przeistaczającym się w bajoro, pozwólcie sobie na bycie rzeką, niosącą zmienne prądy, ale zawsze świeże i dynamiczne. To, że czeka was wiele wysiłku to tylko cześć wibracji 4, na końcu tej pracy jest osiągnięcie sukcesu i zamierzonego celu, np. zawarcie małżeństwa. Związek o wibracji 4 zapowiada wzrost, doskonalenie ducha, umysłu, emocji w zmaganiach z trudnościami życia. Należy uzbroić się w cierpliwość, ale jednocześnie z odwagą patrzeć na związek i sięgać po marzenia. Wasze uczucie jest jak roślina, wymaga od was pełnego zaangażowania, „gleby waszych skłaniających się ku sobie serc, „promieni uczuć, czułych słów, „deszczu uwagi, koncentracji i zaangażowania

Gość co sie stało? opowiedz
A 13? Wyszła nam na naszej DZ. Jaki jest opis? Nbie mogę znaleźć w necie, będę bardzo wdzięczna :)

Gość a jaa wierze
13 to to samo co 4 dokładnego opisu nie znam, czy są jakieś powiązania że jak wychodzi 4 z 2+2,1+3 itp ale liczby się sumuje 1+3 wiec DZ 4

Gość pomozcie prosze
Czyli liczy sie ta pierwsza cyfra tylko z DZ ? p.s. dziekuje za odp, poki co b sie zgadzalo:)

Gość nie moge za wami
nadazyc, o rany, jak sie do tego zabrac? podajcie mi linka,jak to obliczyc?

Gość gość
karmamilosci.blox.pl/2013/05/Karma-Milosci.html‎