Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toitakniemaznaczeniaa

powiedzial ze mysli o mnie gdy uprawia seks ze swoja dziewczyna...

Polecane posty

pisze z facetem. oboje w zwiazkach. ja wychodze za maz za pol roku. ale do rzeczy. ostatnio mi napisal ze mysli o mnie gdy sie kocha z nia. o co mu chodzi?

O to mu chodzi, że ma ochotęna skok bok i chętnie sobie z tobąpofantazjuje lub te fantazje zrealizuje 🖐️

czyli znajomosc wkracza na niebezpieczne tory? oni maja 32 lata. ja 20.

A tak z ciekawości, jak się poznaliście i o czym zazwyczaj piszecie? I kiedy? :P

Ta znajomośćjuż dawno wkroczyła na niebezpieczne tory :D No tak, Ty jesteś sporo młodsza, pewnie ma na Ciebie ochotę :P Właściwe rozwiązanie tej sytuacji jest tylko jedno. A Ty co zrobisz? Twój facet wie czym zajmujesz się w wolnym czasie?

poznalismy sie bo to daleka rodzina mojego narzeczonego. piszemy jak on jest w pracy to non stop. jak jest z nia to przerwa, i potem wieczorem. o czym? doslownie o wszystkim:p

wie ze on sie czasem odezwie. i tyle:D

Twój facet wie? :D Cóż, chyba sama szukasz przygód. Zastanów siędobrze nad tym ślubem ;)

Gość hankakochanka
skoro tak cie to zastanawia, choc jest to oczywiste i jasne jak slonce, to lepiej tego slubu nie bierz, bo po pierwsym Twoim poscie widac, ze jestes bardziej zainteresowana tamtym gosciem niz wlasnym chlopakiem :O

Hanka, dokładnie tak :D Nie wiem co autorka chce usłyszeć, że "każdy znajomy tak mówi"? :D Otóż nie. Chęci tamtego są jasne. Jak ma dobrą bajeręto hop siup i już będziesz się turlać w jego łóżku :D Szkoda tylko Twojego przyszłego męża :P Poważnie zastanów się nad tym ślubem, bo teraz tylko pokus dookoła :D

kocham go, i chce slubu. a ze kreca mnie takie teksty to juz nic nie poradze:p tymbardziej ze moj facet jest pierwszym i jedynym z ktorym spalam, wiec ciekawosc jest;) ale az taka suka nie jestem

Gość dffddsffd
To olej tamtego i tyle.

nie wiem czy to jest normalne ale ON 👄 właśnie ostatnio przesłał mi mms-em foto swojego prącia z takim buziaczkiem '' :* '' . zrobiło mi się miło bo mój chłopak w telefonie nie ma nawet funkcji z mmsami ech :o

Hahaha kocham podszywy :D Autorko, sprawa jest prosta, nie szukaj wrażeńi uciech na boku, bo to sięzawsze źle kończy, uwierz mi.