Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdjkghgkdshgkjhgkhg

pomóżcie...czy jestem w ciaży?

Polecane posty

Gość sdjkghgkdshgkjhgkhg

witam. niedawno rozstalam sie z chlopakiem a jakies miesiac temu jeszcze wspolzylismy. Co prawda zawsze w gumce, i czasamin przed zalozeniem gumiki on wkladal mi czubek penisa, moze troszke wiecej ale zaraz zakladalismy gumke. Czy moge przez to byc w ciazy? okres spoznia mi sie kilka dni, mam ciagle bole brzucha jak na miesiaczke, wydzielina jest biala, bolą jajniki...caly czaS O TYM mysle , bardzo sie martwie nawet teraz gdy jestem w pracy. nie moge sie skupic. pomozcie...

Gość sdjkghgkdshgkjhgkhg
niech kto sie wypowie bo zwariuje,... ktos normalny.

Gość sdjkghgkdshgkjhgkhg
nie mieszkam w miescie, test moge kupic dopiero w sobote.. a do tej pory umre chyba z zamartwiania sie...

Gość azu
A skąd mamy to wiedzieć co?? Jak niby mamy ci pomóc? Jeśli nie umrzesz jednak to się dowiesz w sobotę.

Gość azu
Po co dajesz wkładać sobie chociaż czubek penisa? Nie rób tak to nie będziesz schizować a przez schizy okres tylko się bardziej opóźnia.

Gość sdjkghgkdshgkjhgkhg
napisalam objawy i chcialam sie zapytac na FORUM czy ktos jak zaszedl w ciaze mial podobnie. czy to co opisuje to objawy ciazay. ale widze nie ma tu z kim rozmawiac

to może chociaż napisz w jakie dni współżyliscie? Bo po tym, co napisałaś każdy napisze Ci "Tak, mozesz byc w ciazy" :) A objawy są różne- ja np. nie miałam żadnych objawów, poza brakiem okresu przez pierwszy miesiac. Moze bardziej senna byłam, to wszystko.

Gość traffka24
przecież masz objawy zblizajacego sie okresu , niepotrzebnie sie stresujesz , stresz tez moze opuznic okres . I przecież sie nie spuscił w ciebie to jak masz byc w ciazy ... chyba ze miał upapranego penisa w spermie hehe

Gość azu
wiesz co objawy to nie wszystko. Ja mam za sobą dwie ciąże i na początku nie różniły się one niczym od zwykłego cyklu gdzie nadchodził okres. Dlatego na dwoje babka wróżyła. Test to jedyne wyjście.

Gość sdjkghgkdshgkjhgkhg
wychodzi na to jak przeliczylam, ze byly to najprawdopodobnie dni niepłodne..

Gość sdjkghgkdshgkjhgkhg
no nie spuscil sie, ale jak wkladalismy na chwile to mial takiego lekko mokrego...ale slyszalam ze tam jest bardzo mala ilosc plemnikow i sa bardzo slabe...

sdjkghgkdshgkjhgkhg zrób test, ale daję 99%, że nie jesteś w ciąży.

Gość o rany julek
tak, jestes w ciazy, beda osmioraczki!