Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Princes :)

MACIE JAKIEŚ SPRAWDZONE I SKUTECZNE METODY NA ZRZUCENIE BRZUCHA ? :)

Polecane posty

Hej mam 20 lat 174 cm wzrostu i 80 kg ;/ i ogromny brzuch. Chce się w końcu zabrać za siebie. Macie jakieś sprawdzone i skuteczne metody na zrzucenia brzucha bo on mnie przeraża .

6 Weidera to świetny sposób, ale wymaga samodyscypliny. Jeżeli nie lubisz się przemęczać, to dobrym pomysłem jest też basen, ponieważ bez większego wysiłku rzeźbisz sobie wszystkie mięśnie - od góry do dołu.

Gość grizzly;;;
Witaj:) W sumie u mnie brzuszek spada wraz z dietą, no ale żeby był ładniejszy trzeba ćwiczyć. Może na początek rób brzuszki? Ja robiłam i co tydzień zwiększałam ich liczbe o 10.

Gość trzy razy w tygodniu basen
i nie jedz po 18,00.

no właśnie zaczełam robić brzuszki i zobaczymy :)

Gość najlepiej sprawdz
dieta i ruch. A twoja mama też jest przy kości? To u was rodzinne? Bo taka nadwaga w młodym wieku nie rokuje dobrze..

Gość o rany julek
cwiczenia nie spowoduja, ze schudniesz w konkretnej czesci ciala ale wzmocnisz miesnie i dzieki temu brzuch bedzie lepiej wygladal na spalanie tluszczu cwiczenia aerobowe albo trening interwalowy

Gość grizzly;;;
Princes jeżeli się odchudzasz to z chęcią przyłączę się do Ciebie. ;) Ja mam 164 cm wzrostu i ważę 68 kg. Załamana jestem, bo niedawno się odchudzałam i szło mi świetnie.

ogólnie u mnie w rodzinie wszyscy są przy kości.... ale zawsze byłam szczupła a teraz nie mam pojęcia co się stało ;/ do grizzly tak zamierzam zacząć się odchudzać od poniedziałku, od poniedziałku dlatego że ta dieta trwa 5 dni diety i 2 dni 1000kcl. i potem znów więc wole zacząć od poniedziłaku http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=858949&start=6930 na tej diecie co tutaj jest. ! bardzo się zawziałam i nie odpuszcze...