Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bagejka

Wysokie obcasy - najlepsza broń na żałosnych niskich kolesi

Polecane posty

Gość Bagejka

Takich 170 cm i w okolicy!! Wiadomo że my szanujące się mądre i atrakcyjne kobiety nawet podobnego wzrostu NIE CHCEMY takich niemęskich kolesi! Dlatego zakładamy wysokie obcasy! Ja sama mam 160 cm wzrostu, a noszę szpilki 15 cm i mam 175 cm :D Ostatnio widziałam kurdupla, miał ok 170 cm wzrostu!! Jestem pewna że gdybym miała normalne buty na płaskiej podeszwie, to by do mnie zagadał, a tak nic a nic :D Kocham wysokie obcasy, lubię odstraszać nimi żałosnych karakanów!! :D

Gość facet190cm bez obcasow
wysokosc twoich obcasow jest odwrotnie proporcjonalna do twojej inteligencji

Gość a potem tayc
zawsze tacy wyzywaja sie na wysokich kobietach ze zyrafy itd bo popadaja w kompleksy

Gość Bagejka
Że co, że piszę tak o obcasach i kurduplach? Nie, kochany, większość kobiet PODZIELI moje zdanie!! Żadna normalna atrakcyjna kobieta nie zwiąże się z 160 kilkucentymetrową namiastką faceta !!! A obcasy tylko podkreślają kobiecość i blokują dopuszczanie do nas tak żałosnych kolesi jakimi są niziołki !!!

Gość Bagejka
I słusznie!! Niski kurdupel POWINIEN mieć kompleksy, bo są one uzasadnione!! Ale nie powinien wyzywać wysokich dziewczyn od żyraf, bo to nie ich wina że się im lepiej urosło :)

Gość a potem tayc
ja mam 173 i slysze tylko wyzwiska od takich kolesi

Gość och konsikkkkk
oj ty jestes konusik 160 wzrostu? to j amialam w 6klasie podstawowki strasznie niska jestes!!!!!!!!!! nie dziwie sie ze musisz nosic. ja tam nan 174 i mam tez duzo butow na obcasach ale jakos sie tym nie podniecam tak jak ty aha moj maz ma 202 i powiedzial , ze lache na stojaco mu mozesz zrobic, a na glowie moze tobi epostawic piwko:)

Gość Bagejka
Współczuję kochana :( Ale fajnie że podzielasz moje zdanie :) Sama masz 173 cm więc dla Ciebie kolesie równi wzrostem i podobni powinni być niezauważalni :)

Gość wojtasekk
przeciez faceci 170 tez maja kobiety

Gość lolekexs
uroslo na obcasach buahahha kurdupelko 160 cm do karlandi wypierdalaj 🖐️

Gość Bagejka
160 cm to u kobiety wsam raz !!! Na pewno lepsza kobieta o wzroście 160 cm, niż facet 170 cm !!!

Gość wojtasekk
jak sie 2 osoby kochaja to wzrost nie jest wcale taki istotny, nie wszystkie kobiety mysla jak ty

Gość Bagejka
Mają kobiety, ale jakie... niskopienne pokurcze o wzrostach 140 - 150 cm!! Znam kolesia co ma może 169 cm wzrostu i ma żonę - karlicę. Ma ona 130 cm!! Wziął ją sobie tylko dlatego, bo żadna go nie chciała przez wzrost :P

Gość lolekexs
160 cm to karlica i pewnie masz male tzytzki 🖐️:)

Gość Bagejka
Możecie sobie pisać.. jestem KOBIETĄ a u kobiety KAŻDY wzrost jest fajny :) Tak, bym miała 150 cm to też byłabym sexowna i też mogłabym wybierać w facetach!! Mam znajomą, która ma 149 cm wzrostu i męża 180 cm!! I co można? Można!! Wniosek prosty: Tylko posrane i puste oraz zakompleksione laski biorą sobie za mężów kurdupli !!! Trzeba umieć się szanować, ubrać wysokie obcasy, a pokurcze po 165 - 170 cm będą od nas uciekać. Świat należy do wysokich facetów i kobiet każdego wzrostu!!!

Gość wojtasekk
a po co ci te obcasy do szczescia? ja widze na ulicy sporo par podobnego wzrostu i jakos laski chodza na plaskich butach

Gość zol567
dla mnie ty jestes karlica , mam 189 i kobieta prawdziwa zacxzyna sie od 170!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość lolekexs
zmien lekarza,bo ten cie oszukuje.Bylas kurduple,jestes kurduplem i umrzesz kurduplem,Chocbys zalozyla obcasy i zrobila sobie silikony,zaden szanujacy facet nie zainteresuje sie laska po tuningu 🖐️

Gość Bagejka
Nie kochani, KAŻDA kobieta jest dobra, bowiem 150 - 180 cm u kobiety to naturalny wzrost !! Z facetem niestety gorzej. Ma poniżej 172 cm, ma przesrane u kobiet!! Ale czy na tym życie się kończy? Przecież może iść do agencji, zapłacić, zrobić to (oczywiście z niższą od siebie kobietą) i już będzie szczęśliwy :) Nie dla każdego faceta pisana jest kobieta, zrozumcie to!! :)

Gość wojtasekk
tak jak nie dla kazdej kobiety pisany jest facet ja bym nawet nie chcial byc z kims takim jak ty

Gość Bagejka
U kobiet co innego! Nawet przysłowie jest: "Każda potwora znajdzie swego amatora" Proste !!

Gość buquile
Temat założony przez niskiego faceta gorączkowo szukający zaprzeczenia od jakis kobiet na tym forum.

Gość lolekexs
zal takich sfrustrowanych i niedoruchanych.Nikt tego nie chce walic

Gość wojtasekk
facet tez sobie zawsze predzej czy pozniej jakas laske znajdzie, moze byc nizszy ale miec np kase