Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

jakich lubicie chlopow?

Polecane posty

Witam, dzisiej chcialam poruszyc temat plci meskiej czyli tej brzydkiej I smierdzacej. Chcialabym abyscmy wspolnie opisaly nasze idealy z wygladu I charakteru. Ja sama rowniez powiem co jest wedlug mie na mniejscu a co nie.

Jesli chodzi o mnie to: wzrost minimum 180 Wyrzezbione cialo, chociazby trochie, zeby ten brzuch nie zarastal ptaka. wlosy koniecznie krotkie lubie blondynow, ale ciemnymi tez nie gardze. ciuchi takie jak ja lubie a co do charakteru to tak: nie moze byc mameja bez wlasnego zdania, co ja mu powiem siad, a on siadzie nie moze byc tez jakims taranem albo dyktatorem, bo tez bym nie zniesla oczywiscie czuly, ale I z przytupem nie moze byc cienki, jak np.bandyta mie napadnie to on nie moze ucieknanc. musi umiec spiewac, albo przynajmniej lubic. musi lubic moje dziwaczne zachowanie I grac ze mna w gry planszowe nie moze miec nic przeciwko temu, ze se ciuchi kupuje

Nie moze mi rozkazywac, bo efekt bedzie odwrotny nie moze ode mie wymagac, zebym sprzatala I gotowala na zawolanie- zrobie to jak bede miala wene nie moze miec nic przeciwko temu, ze udzielam sie na kafeterii To chyba wszystko czego wymagam, a I jeszcze musi miec kasiute na moje drobne zachcianki a no I najwazniejsze, musi pozwolic mi siedziec na bezrobociu do konca zycia

Gość lolekexs
Widac ze wyszlas ze wsi,ale wies z ciebie nie wyszla 🖐️😴

No wlasnie, bo zycie nie kreci sie wokol chlopa, a kafeteria to tez mokje zycie. A ja mam o tyle lepiej ze moj to w delegacji siedzi, tylko na wikendy wraca.

Gość lolekexs
jula teraz czujesz ze tylko Ty i kafe sie liczy:-D

Gość lolekexs
wydupcaj 🖐️

Gość z_o_o
wzrost 178-185 cm blondyn waga 85-90 kg penis długość 17 do 20 cm obwód 13 do 17 cm Powinien być wysportowany i mieć zawsze czas dla mnie Powinien dobrze zarabiać Nie chodzić na dziwki Nie żłopać piwska na hektolitry Nie może mnie bić

Gość autoreczko owego topicu
a co dasz od siebie??

Mi wystarczy, że będzie kochający, wierny i odpowiedzialny. Jeżeli chodzi o wygląd - ma być czysty.

Gość lolekexs
cini czyli Rysiek Kalisz tez obleci?:)

Gość rysiek kalisz jest
cool, jaką ma babeczkę i autko, tylko zazdrościć

Chłop może być głupi jak plankton, ale.... musi robić swoje, czyli brać mnie na wszystkie sposoby, o każdej porze dnia i nocy. A jak opadnie z sił, to niech wraca do siebie, bo już mi do niczego się nie przyda. Tralala

Gość lolekexs
Tak bo ma kase,ale czy jakby nie mial kasy tez by go chcialy?

Gość rysiek kalisz jest
to dowodzi, że facetowi wystarczy by miał kasę i wtedy już jest przystojny

Od siebie, ze co ja za oferuje chlopu? Czy od siebieo ideale? Chlop to musi byc ogier a nie klacz.

Gość lolekexs
Generalnie facet jest kulturalny i umie sie wyslowic.

Ja bym nie poleciała nawet na jego kasę. Jest obrzydliwy. Gdybym się obok niego obudziła w nocy, to chyba padłabym na zawał.

Lolek, co Ty bredzisz ? - jaka kasa ? Czy Ty uważasz, że mam mu płacić za to ma zaszczyt mnie bzzzzykać ? Każdy z partnerów musi mieć swoje dochody, bo jeśli ktoś, komuś coś funduje, to w moim pojęciu jest to prostytucja.

Facet co ma kase jest na raz, ewentualnie na pare razy. Tylko po to, zeby sobie pokorzystac z zycia. Wycieczki, przejazdzki drogimi samochodami, drogie ciuchi I bizuteria. Wszystko to co dziewczyny lubia najbardziej. A wiadomo, ze jak chlop bogaty to nie urodziwy I bez charakteru.

Gość rysiek kalisz jest
a gdyby Cię zabrał na ekstra zakupy i kupił ekskluzywne auto, dom, basen, to zmieniłabyś zdanie szybciutko, że nie wspomnę o wspaniałych wakacjach

Gość lolekexs
12:06 [zgłoś do usunięcia] _Cini_ Mi wystarczy, że będzie kochający, wierny i odpowiedzialny. Jeżeli chodzi o wygląd - ma być czysty. 12:16 [zgłoś do usunięcia] _Cini_ Ja bym nie poleciała nawet na jego kasę. Jest obrzydliwy. Gdybym się obok niego obudziła w nocy, to chyba padłabym na zawał. Cini zastanow sie w koncu:) bosa,ale dlaczego to skierowalas do mnie?