Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

jakich lubicie chlopow?

Polecane posty

Rysiek K. jest sympatycznym człowiekiem, ale na partnera do bzzzzzykanie zupełnie się nie nadaje. Jego tusza, tłusty podbródek i ten wywalony brzuch, działają na mnie odpychająco. Sorry, ale dobry kogut nigdy nie jest tłusty.

Sorrrry, napisałam do osoby, która myli atrakcyjność intelektualną z seksualną. Te dwie sprawy istnieją często oddzielnie.

Gość lolekexs
bosa czas wyjsc ze stereotypow,takiego faceta jak kalisz mozna tez odchudzic.Co do koguta polecam przejrzec Biografie Rona Jeremiego:)

Gość lajla90
Ja lubię wysokich, dobrze zbudowanych, krótko ściętych, bez zarostu, porządnie ubranych. Musi być zadbany, ale nie w typie metroseksualnym. Co do charakteru, najważniejsze,żeby był szczery, wierny i dawał mi poczucie bezpieczeństwa( finansowo, fizycznie i psychicznie).

Gość winogronka23
Conajmniej 180, brunet z zarostem na twarzy i na klacie. Lekko umiesniony o meskich silnych dloniach. Nie cierpie metroseksualnych gogusiow. Mily, cieply, serdeczny posiadajacy wlasne zdanie. Meski!

Hola hola ja tu decyduje o czym rozmawiamy, a wy se pitu pitu o jakims wielkonochym. Zmiana kierunku. tera ideal kobiety

Nie pomoże harmonijka kasy, jeżeli facet nie intryguje mnie, nie działa na moje zmysły. WTEDY NIE MA MOWY O BZZZZYKANIU, BO MOJE UDA ZATRZASKUJĄ SIĘ, I O SEXSIE NIE MA CO MARZYĆ. Taka prawda.

Gość lolekexs
te wasze idealy,to juz zajete.teraz rzadza metroseksualne cioty.dlatego bierzecie sie za stare lub zonate roczniki:)

Czyli jaka jestes? Puszczalska? Chlopaki puszczalskie lubia na raz, takze dlugo nie zagrzejesz miejsca przy ogierze.

Gość winogronka23
Dlatego moj chlop ma 35 :) teraz juz takich "nie robia" ;)

Gość IRRRRR
Ideał kobiety to piękna, mądra i dobra i kochająca swojego chłopa, ale żeby nie przesłaniał jej całego świata.

Gość lolekexs
bosa od czego mam Ciebie?

Drzoana, mnie pytasz jaka jestem ? - nie uwierzysz. Jestem kochającą i kochaną kobietą. A dzisiaj w robocie mam luzy, więc piszę to co chcą klawisze. Nie ukrywam, żartuję, choć nieudolnie.

Wychodzi na to, ze ja I moj maz to dwa chodzace idealy. Ach a z waszej strony zeero erekcji na mnie.

Gość to zasuszona, dziewczynka
nie kobieta, glodne dziecko z Afryki Kim ma sliczną bużkę, piękne wcięcie w taki i słodki okrąglutki tyłeczek , to cudo

Gość winogronka23
Oblesna jest. Mi sie nie podoba, wybaczcie panowie.

Tak naprawde to mi sie nie podoba, ale chcialam sobie pochlebic, bo ludzie mnie z nia myla. To moja sobowtorka.

Gość Drzoanko, przecież jesteś
to jesteś piękna i domyslam się, że ten szkielecik na zdjęciu to nie Ty

To ja, ale zdjecie mnie wyszczuplilo, to co grube sie ukrylo, brzuch wciaglam, renkie zakrylam. Mowilam ze jestem gruba.