Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagienka87

Grubsze znaczy Gorsze!!!!!

Polecane posty

jagienka Twój mózg przestał juz normalnie funkcjonować ? Piszesz jak potłuczona,błędy porażające ! Może Ciebie facet grzmoci ? Co to za wiejski słówko ? Wychyliłas nos ze swojej wsi,ale słoma dalej wystaje Ci z butów.

Gość lolekexs
jagna w sumie to bym cie wytargal za te kudly wpychajac kutasa tu i owdzie;)

jagienka mam 163 i waże 51 kg rzeczywiście tłuszcz mi się wylewa bokami! Żałosna jestes

Gość jagienka87 to
projekt kafe,jest tez z podobnym zdjeciem pod innym nickiem. zalosne.......

Gość lolekexs
jagna w sekend hendzie chyba pracujesz na wsi buhahaha

Gość lolekexs
dzoana w kakalo wkladaja tylko pedaly 🖐️

Gość lolekexs
ammarie hm wzorst i waga idealna;)

Jagienka Ja bynajmniej mam klasę, nie noszę się jak galerianka i umiem się wysławiać. Kto by zechciał taka prostaczke jak Ty ? Do mojego zycia sexualnego sie nie wtracaj, widzę lubisz anal to juz wszystko razem zebrac do kupy i wychodzi z Ciebie tepa dzida,których tak nie znosisz.

Chiejka grube Lochi! Co tu sie dzieje? Jagienka jest ladna, my razem pracujemy, tylko ona mnie nie lubi bo mam malo nadwagie. Ale to przez chorobe.

Jestem chora na grubote, ale pozwolilam mezowi mnie zdradzac, bo wiem ze na moj widok nie ma reakcji. Dlatego raz w tygodniu pozwalam mu podupcyc rozne narodowosci. W tym tygodniu bendzie Azjatka. Nazywa monika beluci.

ty sie troncasz do mojego zycia anal onar nic ci do tego ja je mam a ty nie bo dziure u ciebje cienzko znalesc ha

Kończe tą jałowa dyskusję. Nie mam o czym z Toba dyskutować, nie wiesz co te słowo oznacza,ponadto Twoja kultura osobista oraz jęyk w którym sie wysławiasz odbiegaja od podstawowych norm społecznych.Wybacz,ale z patologia nie ma co dyskutować.Więc żegnam Cie uboga intelektualnie dziewczynko i polecam nauke języka ojczystego. Cyaaaa ;) 🖐️

Gość autoreczko owego topicu
jagienka87 na tych twoich zdjeciach wygladasz jak k.ur.wa z roksy.Zasłaniasz twarz pewnie jesteś niezłym pasztetem z zezem skoro boisz sie pokazać twarzy lub związane jest to z tym że jesteś nie.do.j.ebana.

hahahahahahaha 'po recach' Z jakiego zadupia jestes dziewczyno ? Utwierdziłaś mnie teraz w przekonaniu że patologia z Ciebie,nie umiesz nawet pisać ! czytać ze zrozumieniem także ? Kto Ci podłączył interner???

jagienka skąd dorwałaś te ciuszki na zdjęciu? zdarłaś z kobiety ciężko pracującej przy drodze krajowej?

Gość autoreczko owego topicu
dorzona tak miedzy nami na tych twoich też wyglądasz jak k.u.rwa z roksy