Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukującaaa....aaaa

jakie znacie dobre strony z ofertami pracy

Polecane posty

Gość poszukującaaa....aaaa

Witam, od kilku dni poszukuję pracy, stąd wyżej pytanie.

Gość dfddfs
google :P

Gość nebelhexe;)
Korzystam z różnych ale podobno www.pracuj.pl jest najlepsza.Piszę "podobno" bo ja akurat miałam najczęściej odzew ze strony poświęconej tematyce lokalnej-jest dział praca.Warto też zaglądać na www.gumtree.pl i www.tablica.pl .Są też działy "praca"

indeed.pl najlepsza bo bierze wszystkie z wszystkich portali i wysyla ci na maila nap codziennie. potem jeszcze gratka.pl pracuj.pl ale wbij w google haslo oferty pracy to ci multum wyskoczy

Gość nebelhexe;)
też sprawdzę tą indeed, bo nie słyszałam o niej

Gość @agata@
a ja ci powiem, że żaden z tych portali nie zastąpi poszukiwań na żywo, co z tego, że może wyślesz cv na te portale czy na oferty z nich, ale tak naprawdę to tych cv nikt nie ogląda...

racja agata. ja nie dostalam zadnej odpowiedzi na cv przez maila a jak szukalam to wielce wszyscy na maila chcieli. a jak zanosilam osobiscie to dostalam jedna odpowiedz... oni w dupie maja tych ludzi co laza i zanosza te cv i tak obstawiaja znajomnych, rodzine i innych poleconych przez ciocie, przyjaciela. takze znajomosci

bez znajomosci to dostalam prace przy zbiorach, do sprzatania i do opieki nad chorym. najgorsze. ale oczywiscie nie pogardzilam. dodam ze jestem fryzjerka po technikum zreszta i bdb na swiadectwie z praktyk zarowno w szkole jak i w salonie a w slonach nawet nie chcieli ze mna rozmawiac nawet o stazu... a kolezanka z klasy... z wszystkiego 3 nic nie umiala ale znajomosci w salonach miala i dzis pracuje sobie w salonie fryzjerskim...

Gość tyga33
Przede wszystkim polecam skorzystać z możliwości jakie daje www.pracaidealna.pl . Chodzi o to, że dzwonisz do nich, oni zadają różne pytania, a potem wrzucają przetłumaczone CV na norweski portal dla pracodawców.

Gość Rezolutna120
Jeśli potrzebowalibyście jakiejś strony z zagranicznymi ofertami pracy, to polecam Wam http://zagraniczneofertypracy.pl/ . Można tam znaleźć aktualne i legalne oferty pracy, np. w Niemczech, Francji, Anglii i innych państwach.

Gość robert567
Interesuję się sezonowym zatrudnieniem. Akurat od maja do końca września jeżdżę. Selekcjonuję rok do roku ogłoszenia na różnych portalach. Teraz jadę przez kontakt z http://lokalneoferty.pl. Fajni pracodawcy i nie zdarzyło mi się tam oszustwo kontaktowe.

Gość sebixx
Możesz ogłoszenie bez rejestracji dodać przez Lokalne Oferty.

Gość davrrss
Mnóstwo ofert pracy jest na http://lokalneoferty.pl. Przed wakacjami, dzięki nim znalazłem niezłe zatrudnienie. Nawet bez rejestracji możesz korzystać ze wszystkich funkcji bezpłatnie.

Gość gość
Jak sprzedawałem wózek po synku to dodawaliśmy z żoną ogłoszenie przez stronkę http://lokalneoferty.pl i parę jeszcze innych, ale osoba która kupiła zgłosiła się właśnie z tego serwisu. Widać, że muszą być dobrze pozycjonowani. Ja wziąłem dodatkowe promowanie ogłoszenie na stronie głównej i to było płatne, ale samo dodanie oferty jest u nich gratisowe, nie ma żadnych ukrytych opłat.

Gość gość
polecam www.jobuj.pl

Na portalach o prace jeszcze nikt nic nie znalazl. Ja pisze pare lat i nic. Nie znam nikogo kto by cos tam znalazl.