Gość rozbił się bo wleciał Napisano Wrzesień 6, 2012 w mgłe. tak samo by było na terenie innego kraju na lotnisku wyposażonym tak jak rosyjskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
----ju--------l------a---- 0 Napisano Wrzesień 6, 2012 jest kilka razy więcej pieniędzy (w stosunbku do PKB) w systemie. A opowiadanie bajek o "łapach rządu" jest w tym kontekście ... powiedzmy, że niezrozumieniem sytuacij. Najlepiej byłoby, żeby biedniejsi zdychali, żeby tylko bogatszym było lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chcąca czegoś od życia Napisano Wrzesień 6, 2012 A idź mi z nimi! Za głosowanie za przymusowymi szczepieniami mają u mnie wielkiego minusa. Strasznie się nich zawiodłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dr s.Fiutancja, wizytantka Napisano Wrzesień 6, 2012 pewne jest , że milicjant Macierewicz, bedzie miał następne śledztwo, prawdziwy Wolak , Szaniawski, wielbiciel katasrofy smoleńskiej, sperdolił sie trawkach w przepaść, to wina Tuska, ale jest też i dobra strona w zaświatach dyskutuje z prezydentem tysiąclecia i umawia sie na dziewczynki z JP2. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wawcia powraca1111 0 Napisano Wrzesień 6, 2012 rozbił się bo wleciał w mgłe. tak samo by było na terenie innego kraju na lotnisku wyposażonym tak jak rosyjskie a po polsku jak to bedzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ratataj Napisano Wrzesień 6, 2012 jest kilka razy więcej pieniędzy (w stosunbku do PKB) w systemie. daj linka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wawcia powraca1111 0 Napisano Wrzesień 6, 2012 zobacz zabili nam prezydenta a dalej maja 40% buahahahah alez ciezko w tym kraju wybory sfalszowac albo z ludzi zrobic baranow normalnie arcy trudny problem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dr s.Fiutancja, wizytantka Napisano Wrzesień 6, 2012 oczywiście, dziadek Szaniawski sperdolił sie we smoleńskiej mgle w tramkach perelowkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co jest nie po polsku Napisano Wrzesień 6, 2012 wawciu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PIS-e wróć Napisano Wrzesień 6, 2012 bo ten Tusk i jego rząd nas wykończy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ratataj Napisano Wrzesień 6, 2012 kto zabił prezydenta wawciu? piloci maja takie poparcie? gdzie? opowiedz o fałszowaniu wyborów bo jestem ciekawy jak to zrobiono Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rosalinda Paczeko 0 Napisano Wrzesień 6, 2012 Dziś artykuł na onecie jak Palikot głosy kupował :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
----ju--------l------a---- 0 Napisano Wrzesień 6, 2012 proszę o kulturę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo pizne jednemu i drugiemu hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dr s.Fiutancja, wizytantka Napisano Wrzesień 6, 2012 bo Palikota na to stać, sprzedał samolot , to i kupował. Toż to stara szlachecka sztuczka, Wolaku przebrzydły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ratataj Napisano Wrzesień 6, 2012 kupowanie głosów to nie fałszowanie wyników o czym pisał wawcia ale nie wie o czym pisał:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wawcia powraca1111 0 Napisano Wrzesień 6, 2012 kochacie platforme co :D pedaly :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dr s.Fiutancja, wizytantka Napisano Wrzesień 6, 2012 Agent Tomek korumpował piczki w sejmie und Pazurę, a po Tuskowym nosem w Gdańsku , Marcinek Plichta na złoto und tombak ludzi zabierał. A pan Ziober , mówił, już ten pan Plichta nikogo nie okradnie. To winien Tusk i jego córka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wawcia powraca1111 0 Napisano Wrzesień 6, 2012 winny jest PiS . Powiedział tak Premier i TV tak mówi - to ja mu wierzę ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
----ju--------l------a---- 0 Napisano Wrzesień 6, 2012 no właśnie ,bo ty nie masz swojego zdania,sugerujesz sie tym co mówią w tv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
----ju--------l------a---- 0 Napisano Wrzesień 6, 2012 twoja żona przyszła na pewno będzie po wielu ssaniach ,a ty ja potem będziesz całować:-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wawcia powraca1111 0 Napisano Wrzesień 6, 2012 a to ty bedziesz moja zona :D? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wawcia powraca1111 0 Napisano Wrzesień 6, 2012 :D:D wredzioszko ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
----ju--------l------a---- 0 Napisano Wrzesień 6, 2012 grrrrrrrrrrrrrrrrrrr :-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
----ju--------l------a---- 0 Napisano Wrzesień 6, 2012 ide stąd ,gdzie indziej poplotować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2018 w Polse nie ma bezrobocia skoro pracuje million pracownikow z Ukrainy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach